Bookmarks

    Archive for 14 November 2023

    Για μια ακόμα θητεία θα παραμείνει στην προεδρεία του διοικητικού συμβουλίου Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ο Αντώνης Αντωνίου, μετά και τη συγκρότηση του νέου ΔΣ που προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

     

    Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του, θα είναι οι Θάνος Σπανδωνίδης και Ανδρέας Σκλαρής που αναλαμβάνουν τις θέσεις του Α’ και Β’ αντιπροέδρου αντίστοιχα.

     

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με τη σύνθεση του νέου ΔΣ αναφέρει:

     

    Έντονος προβληματισμός αλλά και μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. και ειδικότερα του επικεφαλής της, Γιάννη Διαμαντίδη από την μικρή έως τώρα συμπαράσταση και προσέλευση των καβαλιωτών φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

     

    Κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή και ιδιαίτερα παραγωγική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των διαχρονικών αθλητών του ΝΟΘΑ Καβάλας στους διεθνείς Κολυμβητικούς αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και οι οποίοι συνολικά κατέκτησαν συνολικά 14 μετάλλια.

     

    Βέβαια να τονίσουμε ότι και στη συγκεκριμένη διοργάνωση «έλαμψε το άστρο» του ακούραστου κολυμβητή Πέτρου Χαϊνά που κατέκτησε την 1η θέση και στις 3 κατηγορίες που συμμετείχε. Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας «Τάκης Χατζηγρηγορίου» και πρόεδρος του νεοσύστατου ομίλου κολύμβησης ΝΟΚ ΑμεΑ., κατάκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο, ύπτιο και πρόσθιο. Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι πάρα πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και το μέλος του ίδιου συλλόγου Κάτια Μανφρέντι με πρωτιές στα 50 μ. πεταλούδα, 100 μ. ελεύθερο και 100 μ. μικτή, αλλά και οι αθλήτριες Μελίνα Ανδρεάδου και Κική Αρσένη.