Bookmarks

    Archive for 7 November 2023

    Κάποια δυνατά ζευγάρια ανέδειξε η κλήρωση για  την β’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (7/11) στα γραφεία της τοπικής ένωσης, παρουσία αρκετών παραγόντων ομάδων και σύσσωμης της διοίκησης της τοπικής ένωσης.

     

    Τα χαμόγελα για τους τυχερού της κλήρωσης να τονίσουμε έδωσαν και πήραν ενώ τα ζευγάρια που κληρώθηκαν και θα συναντηθούν στο πλαίσιο της β’ φάσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, είναι τα εξής:

    Άρης Πρίνου-ΑΟ Ποταμιάς

    ΑΣ Παγγαίο-Ατρόμητος Χαλκερού

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Μακεδονικός Αγιάσματος

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Δόξα Αμυγδαλεώνα

    Κεραυνός Κρηνίδων-Ηρακλής Καβάλας

    Βύρωνας Καβάλας-Βρασίδας Νέας Περάμου, ,

    Η Σταυρούλα Τσολακίδου ολοκλήρωσε τους αγώνες της στο Fide Women’s Grand Swiss που έλαβε χώρα στην νήσο του Μαν ένα μικρό νησί ανάμεσα στην Μεγάλη Βρετανία και στην Ιρλανδία.

     

    Το συγκεκριμένο τουρνουά θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα, αν όχι το ισχυρότερο, του κόσμου και οι δύο πρώτες κοπέλες κερδίζουν την πρόκριση τους για το τουρνουά των διεκδικητών για τον παγκόσμιο τίτλο.

    Η Σταυρούλα ξεκίνησε νούμερο 34 ανάμεσα σε 50 πανίσχυρες σκακίστριες και μετά από 11 αγώνες με 6,5 βαθμούς κατέλαβε την 9η θέση!!

    Με τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό του, θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και η σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής:

     

    -«Στηρίζουμε τον ΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Ν.Μηχανιώνας, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου! Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή/πληρωμή να γίνει έως το Σάββατο 14:00 στο Καφέ Pastel (Βενιζέλου 24). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937564006 – Ώρα αναχώρησης 11:30(Κυριακή) από τον Δ. Κήπο».

    Στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο μάθημα των διαιτητών της ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ παραβρέθηκαν ο Σταύρος Μάνταλος υπεύθυνος εκπαίδευσης και εκγύμνασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ και Αναπληρωτής Πρόεδρο της ΚΕΔ και ο Βαγγέλης Γκιοτζένης μέλος της Ε.Δ/ΕΠΣ Ξάνθης.

     

    Σε αίθουσα ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης ο κ. Μάνταλος δίδαξε τους διαιτητές του Νομού μας πάνω σε θέματα του Κανονισμού Διαιτησίας με την ευκαιρία της έναρξης των διοργανώσεων της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Στους 2 καλεσμένους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

    Διενεργήθηκαν οι εκλογές express στον ΑΟ Καβάλα, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη. Άμεσα το νέο Δ.Σ. των “Αργοναυτών” αναμένεται να συνεδριάσει πρώτη φορά, προκειμένου να οριστεί οι αρμοδιότητες στα νέα μέλη. 

     

    Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των “γαλάζιων”:

    “Ο Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει ότι στις εκλογές που διενεργήθηκαν χθες 5 Νοεμβρίου, εκλέχθηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο οι παρακάτω:

    Αντωνίου Αντώνιος, Αρβανιτίδης Δημήτριος, Βακιρτζής Βασίλειος, Καφετζόπουλος Ευστράτιος, Κελεμένης Βασίλειος, Μανάφης Γεώργιος, Μουμτσάκης Απόστολος, Παναγιωτίδης Χαράλαμπος, Περτζεμλίδης Γεράσιμος, Πυριλίδης Μιχαήλ, Σκλαρής Ανδρέας, Σπανδωνίδης Αθανάσιος, Σωτηρόπουλος Μιχαήλ, Τσιμτσίρης Κωνσταντίνος, Χατζής Γεώργιος και ως αναπληρωματικά μέλη οι : Καραμπατζάκης Σταύρος, Κατσάνη Γερακίνα. Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο ώστε να οριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός”.