Bookmarks

    Archive for 4 November 2023

    Τρίτο εντός έδρας ματς, τρίτη νίκη για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η οποία είναι μεταμορφωμένη στο σπίτι της και λυγίζοντας και τον ΚΑΟ Δράμας με 80-63 ούσα μπροστά στο σκορ από την αρχή μέχρι και το τέλος ανέβηκε στο 3-2 στον 3ο όμιλο της λίγκας.

     

    Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο είχαμε για τον ΓΣ Ελευθερούπολης ο οποίος με επιτυχία ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανερυθραϊκού με 81-56, για την 5η αγωνιστική της Elite League.

     

    Στο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό της Γεωργιανής η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου με πρωταγωνιστή τον Ιατρίδη, μετά από 3 συνεχόμενες ήττες, κόντρα στον Πανερυθραϊκό ήταν εντυπωσιακή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και  πολύ εύκολα κατέκτησε το φύλλο αγώνα. Να τονίσουμε ότι σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε η Ελευθερούπολη η οποία επικράτησε του κακού επιθετικά Πανερυθραικού με 81-56. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ιατρίδης με 26 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων διασώθηκε ο Manojlovic με 12.

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γνωστοποιεί την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων για σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. 

     

    Ο ορισμός των αγώνων αυτών σε νέα ημερομηνία, θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.