Bookmarks

    Archive for 1 November 2023

    Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, με την αναμέτρηση του Πανιωνίου Ξεριά με τον Άρη Πηγών ολοκληρώνεται η α’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας κατά τη διάρκεια της οποίας να σημειώσουμε ότι δεν έλειψαν οι εκπλήξεις με τις ομάδες που προκρίθηκαν πλέον περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους για την επόμενη φάση του φετινού θεσμού.

     

    Πιο συγκεκριμένα να θυμίσουμε με εύκολος νίκες στη διάρκεια της α’ φάσης συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους Ορφέας Ελευθερούπολης, Δόξα Αμυγδαλεώνα Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Μακεδονικός Αγιάσματος, Βύρωνας Καβάλας Βρασίδας Ν. Περάμου, Αετός Οφρυνίου ενώ συνοπτικά τα αποτελέσματα που είχαμε στα παιχνίδια που έγιναν στο πλαίσιο  της α’ φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι τα εξής:

    Τις αλλαγές στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Elite League έκανε γνωστές η ΕΟΚ και σύμφωνα με τις αλλαγές που έγιναν η αναμέτρηση του ΓΣ Ελευθερούπολης με τον Πανερυθραϊκό, θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 4 και μισή το απόγευμα.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής:

    Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την αλλαγή των τηλεοπτικών καλύψεων από το ACTION 24 της 04/11/23  για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το πρόγραμμα αναπροσαρμόζεται ως εξής:

    04/11  16.00 Πανιώνιος-Μύκονος

    04/11  16.30 Αμύντας – Παπάγου

    04/11  16.30  Ελευθερούπολη-Πανερυθραϊκός

     

    Επιστροφή στις νίκες για την ΔΕΚΑ και ήττα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με 79-69, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

     

    Η Ακαδημία του Ευόσμου έχοντας σε τρομερή μέρα τον Λιοτόπουλο με 35 πόντους αλλά και πέντε εύστοχα τρίποντα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καβάλας με 79-69 στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της φετινής Β Εθνικής με αποτέλεσμα να ανέβει στο 3-1 πια.  Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι που το πάλεψαν, γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα μακριά από το σπίτι τους και έπεσαν στο 2-2 στην επιστροφή τους στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία μετά τον περσινό τους υποβιβασμό από τον κόσμο της Ελίτ Λίγκ.