Bookmarks

    «Χάρμα οφθαλμών» ήταν ο καταιγιστικός Α.Ο.Κ. κόντρα στη Δόξα Δράμας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και δίκαια πήρε τη νίκη με σκορ (3-1) για την 11η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

     

    Η 10η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Τιμόθεου  Καβακά ήρθε πολύ φυσιολογικά και πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, συνέπεια της ανωτερότητας και της μεγάλης πίεσαν που άσκησαν οι «Αργοναύτες» σε όλο το 90λεπτο. Οι παίκτες του έπαιξαν με πάθος και  δύναμη και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους. Να τονίσουμε ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, έπαιξαν για τους βαθμούς της νίκης που ήθελαν για διαφορετικούς λόγους και γενικότερα παρουσίασαν καλό  θέαμα.

    Το φιλμ της αναμέτρησης

    Μόλις στο 4’ ο Α.Ο.Κ. κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Γκέκα από τον Χατζηκούτη. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Γκέκας και διαμόρφωσε το (1-0). Στο 28’ ο Δημητριάδης- Γκέκας, στρώνει δεξιά για τον επερχόμενο Αλτιντζή συρτό ευθυβολο σουτ του τελευταίου , διώχνει με τα πόδια σωτήρια ο Καραγιαννίδης και στο 32’ είχαμε την πάσα του Γκέκα στον Παπαδόπουλο, προσποίηση και δυνατό ευθύβολο σουτ του τελευταίου και (2-0).  Στο 37’ από την σέντρα του Αλτιντζή από δεξιά, είχαμε την κεφαλιά του Γκέκα μέσα από την αντίπαλη μικρή περιοχή, για να φύγει η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 54’ από την πάσα Γκέντζογλου στον Γκέκα, σουτ του οποίου από την μικρή περιοχή, με τα πόδια σωτηρία εξουδετέρωσε ο Καραγιαννίδης ενώ στο 56’ ο Μπρατσιάνι μόνος στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό σουτ μειώνει σε (2-1). Στο 64’ και μετά το κόρνερ του Γκέντζογλου με κεφαλιά ο Περδίκης έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών της Δόξας και στο 66’ μετά την σέντρα του Τζελίδη, με κεφαλιά ο Καρακώστας διαμόρφωσε το (3-1).

    Οι συνθέσεις των δύο αντιπάλων

    Μπροστά στην διαιτητική τριάδα που αποτελούσαν οι Δρακίδης (Ε.Π.Σ. Ξάνθης) και Κεχαγιά-Τόσκας (Ε.Π.Σ. Ξάνθης) οι δύο αντίπαλες ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Περδίκης, Σμίλτος, Γκέντζογλου, Δαλιανόπουλος (53’ Καρακώστας), Τζελίδης (85’ Γερονικολός), Γκέκας, Παπαδόπουλος (85’ Γιαγτζίδης), Αλντιντζής (74’ Χατζής).

    Δόξα Δράμας: Καραγιαννίδης, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου (78’ Ευθυμιάδης), Χατζηδημητρίου, Ρούτσης (46’ Οικονομίδης), Μπρατσιάνη (70’ Πιτσόλης), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης, Κόντος (46’ Παπαδόπουλος), Ατανάσοφ (70’ Ιωάννου)

    Comments are closed.