Bookmarks

    Με τον αέρα του πρωτοπόρου, ο Α.Ο.Κ. συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αφού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής διεύρυνε το νικηφόρο σερί του, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, ξεπερνώντας με επιτυχία το εμπόδιο του Ορέστη Ορεστιάδας με σκορ (5-1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Η γνωστή «συνταγή» της επιτυχίας εφαρμόστηκε απόλυτα από τους «Αργοναύτες» και στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Έβρου, σε ένα πολύ ενδιαφέρον με δύναμη και πάθος 90λεπτο με πολλές συγκινήσεις και πολύ καλό θέαμα. Ο Α.Ο.Κ. έφτασε στην 7η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στον δυνατό αλλά με πολλά αμυντικά προβλήματα, Ορέστη Ορεστιάδας, όχι μόνο γιατί ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο. αλλά και γιατί οι παίκτες του Τιμόθεου Καβακά, που ξεχώρισαν και πάλι για την αποτελεσματικότητα τους, είχαν φαντασία στο παιχνίδι τους, κυκλοφορούσαν με άνεση και απλότητα την μπάλα δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να απειληθεί η αντίπαλη εστία. Όπως ακριβώς και έγινε. Έτσι η νίκη ήρθε πολύ φυσιολογικά για τον ασταμάτητο Α.Ο.Κ. με βάση την μέχρι τώρα εικόνα του, που είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

    Το χρονικό του παιχνιδιού

    Στο 15’ και μετά την σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων απομάκρυνε προσωρινά ο τερματοφύλακας του Ορέστη και ο επερχόμενος Β. Παπαδόπουλος με σουτ έγραψε το (1-0) και στο 18’ μετά τραγικό λάθος του Καλαμπάκα, ο Β. Παπαδόπουλος βρήκε τον Γκέκας και αυτός από κοντά διαμόρφωσε προ κενής εστίας το (2-0). Στο 28’ μετά τη νέα σύγχυση στη εστία του Ορέστη Ορεστιάδας, ο Γκέκας από κοντά έγραψε το (3-0) και στο 33’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε (3-1) με το ευθύβολο σουτ του Ανδρεάδη από τα αριστερά. Στο 65’ συνεχίστηκε ο «χορός» των τερμάτων για τον Α.Ο.Κ. όταν από την έξοχη πάσα του Γκέντζογλου, ο Παπαδόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το (4-1). Στο 80’ από το λάθος του τερματοφύλακα του Ορέστη, με σουτ ο Γιαχτζίδης με σουτ διαμόρφωσε το (5-1).

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμάς Μαυρίδης της Ε.Π.Σ. Ημαθίας με βοηθούς, τους Αναστάσιο Σαμαρά και Πολύκαρπο Ζουρνατζίδη από την ίδια ένωση.

     

    Καβάλα: Αστράς, Καζανζίδης, Δημητριάδης, Περδίκης (60’ Μπιμπισίδης), Σμίλτος (67’ Π. Δερμιτζάκης), Γερονικολός, (56’ Γιαχτζίδης) Γκέντζογλου, Τζελίδης, Αλιτζής΄(76’Σαλπιγγίδης), Παπαδόπουλος, Γκέκας (67’ Αντ. Δερμιτζάκης).

     

    Ορέστης Ορεστιάδας: Καλιαμπάκας, Θέμελης, Λιανάς, Πεταλωτής, Κουρτελέξης, Γκιντίδης, Σταματόπουλος, Ανδρεάδης, Οτέμπερης, Παναγιωτόπουλος, Τηλέγραφος. Αγωνίστηκαν και οι Σπυρόπουλος, Λογαράς, Δημητριάδης, Φρεντ

    Comments are closed.