Bookmarks

    Μία ακόμη νίκη στην 5η συνεχόμενη προχώρησε ο Α.Ο.Κ., αυτήν την φορά μπροστά στο κοινό του στο ηλιόλουστο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ξεπέρασε εύκολα με σκορ (4-1) το εμπόδιο της Νίκης Ευκαρπίας σε μία ακόμη πολύ άνετη επικράτηση.

     

    Ο Τιμόθεος Καβακάς παρέταξε μία ομάδα με καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς και κατά συνέπεια η πίεση που άσκησε στην εστία των φιλοξενούμενων ήταν μεγάλη, το θέαμα πλούσιο και οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές ήταν αρκετές. Συμπερασματικά να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. με τις πολλές προσδοκίες και τα μεγάλα όνειρα, κόντρα στη Νίκη Ευκαρπίας, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, έπαιξε δημιουργικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες του με καθαρό μυαλό, πάθος και σοβαρότητα, δημιούργησαν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις με αποτέλεσμα το «τρίποντο» να έρθει να επισφραγίσει το πολύ καλό πρόσωπο των «Αργοναυτών».

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Μόλις στο 1’ από τα δεξιά ο Αλτιντζής έβγαλε σέντρα και με κοντινή κεφαλιά ο Β. Παπαδόπουλος έγραψε το (1-0) ενώ στο 12’ ο Αλτιντζής με σουτ υποχρέωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σωτήρια επέμβαση να διώξει σε κόρνερ. Οι «Αργοναύτες» διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 38’ όταν και πάλι ο Β. Παπαδόπουλος με πλασέ αφού ξεπέρασε την αντίσταση του αντίπαλου τερματοφύλακα, διαμόρφωσε το (2-0). Με την συμπλήρωση του 40’ ο Α.Ο.Κ. πέτυχε ένα ακόμη γκολ από τον Τζελίδη για το (3-0) με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε, από την ανατροπή του Δημητριάδη από τον Αγγελίδη. Στο 86’ ο Καρακώστας με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (4-0) μέσα σε νέους πανηγυρισμούς. Τέλος στο 88’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε (4-1) με την κεφαλιά του Καραγιαννίδη.

     Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αναστάσιος Φιλιππίδης της Ε.Π.Σ. Έβρου με βοηθούς, τους Ευάγγελο Κατσαντούρα και Ευάγγελο Σοφτά από την ίδια ένωση.

     

    Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης,Δημητριάδης, Περδίκης,  (54’ Μπιμπισίδης), Σμίλττος, Γκέντζογλου, (53’ Χατζής), Δαλιανόπουλος, Τζελίδης, Γκέκας (78’ Δερμιτζάκης), Παπαδόπουλος (54’ Καρακώστας), Αλτιτζής (54’ Ιωαννίδης.

     

    Νίκη Ευκαρπίας: Σοϊμέζογλου, Αγγελίδης, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Θεοδωρίδης, Ιβανίδης, Ρανδζης, Γουνόπουλος, Βουτυράς, Μποζίδης, Ξανθόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Ανδρεάκος, Κοντός, Μπαλαμπανίδης,  Κασιούρας, Ιγνατίου.

    Comments are closed.