Bookmarks

    Archive for 3 October 2023

    Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές που ορίσθηκαν για να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 1ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο στη διάρκεια της οποίας ο Α.Ο.Κ. εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Επανομής ενώ ο Νέστος θα παίξει στην Αγία Βαρβάρα.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την 1η εξ’ αναβολής αγωνιστική (όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε την Τετάρτη (4/10) στις 16:00.

     

    Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

    4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 4/10

    ΩΡΑ 16:00)

    Χάλκινο ομαδικό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής IPSC, που διεξήχθη στην Κόρινθο στις 18-30/9/2023, κατέκτησε ο Αλέξανδρος Σκλάβης και η ομάδα του που αποτελείται από τους Θεόδωρο Κουιμτσίδη, Κων/νο Βογινδρούκα και Δημήτρη Παπαφλωράτο. στην κατηγορία Standard.

     

    Ο ευγενής ανταγωνισμός μεταξύ τους τα τελευταία 2 χρόνια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, δημιούργησαν μία ισχυρή ομάδα, ισάξια και αντάξια των ξένων επαγγελματιών αθλητών. Το ήθος και η ομαδικότητα τους καθοδήγησε, ώστε να κατακτήσουν την 3η θέση πίσω από την ομάδα της Τσεχίας, και Ιταλίας αντίστοιχα. Ο Αλέξανδρος Σκλάβης είναι πρωταθλητής πρακτικής σκοποβολής IPSC στην Ελλάδα από το 2004. Με πολλές συμμετοχές σαν μέλος τις εθνικής ομάδας σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

    Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει τη διεξαγωγή νέας προπόνησης προεπιλογής των μικτών ομάδων Κ-14 και Κ-16 για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

     

    Για την κατηγορία Κ-14, η προπόνηση ορίστηκε να διεξαχθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15:30 στο γήπεδο “Κωτσάλου” (πίσω από το στρατόπεδο Ασημακοπούλου).

    Για την κατηγορία Κ-16, η προπόνηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15:30 στο ίδιο γήπεδο.

    Η συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών είναι απαραίτητη.