Bookmarks

    Από την Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό το πρόγραμμα όλων των κατηγοριών των πρωταθλημάτων υποδομής για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024. 

     

    Τα πρωταθλήματα υποδομής εκκινούν το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου 2023.

    Παράλληλα γνωστοποιείται και η προκήρυξη των πρωταθλημάτων στην καρτέλα “ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ” – “ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ” – “ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ”.

    Τα προγράμματα όλων των κατηγοριών των πρωταθλημάτων βρίσκονται και στην καρτέλα “ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ” – “ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ” – “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ”.

    Υπενθυμίζεται ότι στις ηλικιακές κατηγορίες του Κ-16 και Κ-14 οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με δελτίο αθλητικής ιδιότητας και στις κατηγορίες Κ-12 με προσωρινό δελτίο που εκδίδει η ΕΠΣ.

     

    Αποφάσεις της Πειθαρχικής

    Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Κ.

    Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κατά την τελευταία συνεδρίασή της (26/10/2023) και αφού έλαβε υπ’ όψιν τις απολογίες των εγκαλουμένων, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

    -Επιβάλλει στον παράγοντα του σωματείου ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ, κο. Ελευθερόπουλο Άγγελο, ποινή αποκλεισμού ενός (1) μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια και χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ, για όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης της 21/10/2023 ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, σύμφωνα με το άρθρο 12, παρ. α1.

    -Επιβάλλει στον παράγοντα του σωματείου ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ, κο. Λεπίδα Δημήτριο, ποινή αποκλεισμού ενός (1) μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, για όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης της 21/10/2023 ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, σύμφωνα με το άρθρο 19 και 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο..

    -Επιβάλλει στο σωματείο ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ, για όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης της 21/10/2023 ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, για συνυπαιτιότητα στη συμπεριφορά αξιωματούχων και οπαδών.

    -Επιβάλλει στον παράγοντα του σωματείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ, κο. Καρυπίδη Αθανάσιο, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, για όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης της 22/10/2023 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ – Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ, σύμφωνα με το άρθρο 5, παρ. 2γ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο..

     

    Comments are closed.