Bookmarks
    Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στον Ερασιτέχνη Α,Ο,Κ,, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην αίθουσα τύπου του «Ανθή Καραγιάννη» και αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

     

    -«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει τη διενέργεια αρχαιρεσιών για τη συγκρότηση νέου 15μελούς Δ.Σ., την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου (θύρα 7) του «Δ.Σ. Ανθή Καραγιάννη».

    Η διαδικασία θα διεξαχθεί παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος, με ώρα έναρξης 17:00 και ώρα λήξης 18:30. Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, και η κατάθεση της μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ), όπου υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες και έγγραφα και για την συνδρομή μέλους.

    Πριν τις αρχαιρεσίες, θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση και παρακαλούνται τα μέλη του ΑΟΚ να φέρουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία.

    Για περισσότερες πληροφορίες/κατάθεση υποψηφιοτήτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο e-mail aokavala@yahoo.gr ενώ εγγραφές/ανανεώσεις συνδρομών μέλους θα μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας στις 17:00 αλλά και στην Θύρα 6 κατά την είσοδο των φιλάθλων για τον αγώνα ΑΟΚ – Πανθρακικός».

    Comments are closed.