Bookmarks

    Archive for 11 September 2023

    Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Αντώνης Λαδάκης.

     

    Η συνεργασία αυτή, επισφραγίζει την άριστη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δυο πλευρών τα τελευταία 5 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων ο Αντώνης είναι επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, όπου και παραμένει.

    Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το επόμενο βήμα στην καριέρα του γίνεται μέσω της ομάδας μας. Ο Αντώνης Λαδάκης έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 400 επαγγελματικές συμμετοχές έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλες κατηγορίες με παρουσία στις ομάδες του Νέστου Χρυσούπολης, του ΑΟΚ, του ΗΛΤΕΞ Λύκοι, του Αγροτικού Αστέρα, του Αστέρα Τρίπολης, του Πανθρακικού και της Δόξας Δράμας.

    Η ΕΠΟ όρισε ως εμβόλιμα τα ματς της πρεμιέρας της  Γ’ Εθνικής η οποία θα ξεκινήσει με τη 2η αγωνιστική στις 17 Σεπτεμβρίου που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία.

     

    Παράλληλα, ορίστηκαν ως εμβόλιμα και τα ματς της πρεμιέρας που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία. Οι αγώνες θα γίνουν στις 4 Οκτωβρίου ενώ η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

    -« Οι αγώνες της αναβληθείσας 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής 2023-2024, λόγω των πρωτοφανών καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα και ιδιαίτερα την περιοχή της Θεσσαλίας, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

    Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Βύρωνα Καβάλας ο Παντελής Στυλιανού και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

     

    -«Ανακοινώνουμε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον τεχνικό Παντελή Στυλιανού. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής του».

    Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ήταν ο μεγάλος νικητής του Super Cup “Δημήτρης Ρουμελιώτης”, ενός θεσμού που επέστρεψε στα αγωνιστικά δρώμενα της Καβάλας, με την επικράτηση του απέναντι στον ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ με σκορ (2-1). 

     

    Ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2022-2023 άνοιξε το σκορ στο 8′ με πέναλτι του Μαχαίρα και στο 54′ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Τουμανίδη, δίνοντας σαφές προβάδισμα στο σκορ. Στο 65′ ο Βακιρτζής μείωσε για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Καβάλας 2022-2023, αλλά η ομάδα του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση ως το τέλος του αγώνα, παρά την πίεση που άσκησε στην ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.