Bookmarks

    Archive for 23 August 2023

    Είκοσι (20) περίπου ημέρες πριν την αυλαία της Γ’ Εθνικής, ο Α.Ο.Κ. στο 3ο συνεχόμενο φιλικό του, αυτήν την φορά κόντρα στον Βύρωνα στο «Βερούλειο» στάδιο, έφτασε στη νίκη με σκορ (1-2).

     

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον επιθετικό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Φερεντίνο φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Α.Ο.Κ. και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις. 

     

    Ο 19χρονος, με καταγωγή από Ηγουμενίτσα, έπαιζε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε ως την Κ19 για την ομάδα της Ηπείρου, ενώ μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και ως “δεκάρι” και εξτρέμ.

    Εκτός από τον Φερεντίνο, οι “Αργοναύτες” φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση της απόκτησης και άλλου παίκτη από την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα.

    Ενημέρωση για τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας Ορέστης – Νέστος Χρυσούπολης στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα της Θράκης.

     

    Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα στον Ορέστη και τον Νέστο Χρυσούπολης θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας το Σάββατο 26 Αυγούστου αντί της Τετάρτης 23 Αυγούστου. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση θα γίνει γνωστή η ώρα έναρξης του αγώνα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας αναφέρει τα εξής: «Ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας ότι μετά από συνεννόηση ανάμεσα στις δύο ομάδες η φιλική αναμέτρηση που είχε που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου με την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης μεταφέρεται για το Σάββατο 26 Αυγούστου.

    Έναρξη στις 10 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη, σε συμμετοχή, διοργάνωση εθνικής εμβέλειας.

     

    Το πρωτάθλημα να τονίσουμε ότι θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους και θα συμμετέχουν 72 ομάδες, 18 σε κάθε όμιλο, οι οποίες θα αναμετρηθούν σε 34 αγωνιστικές.

    Στη Super League 2 θα προβιβαστούν οι πρωταθλήτριες ομάδες του κάθε ομίλου, δηλαδή τέσσερις ομάδες, χωρίς τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου. Για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα υποβιβαστούν απευθείας στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ οι επτά τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου. Επιπλέον θα υποβιβασθούν δύο ομάδες που θα προκύψουν ως εξής: η ηττημένη του αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την 11η θέση στον 1ο και 2ο όμιλο και η ηττημένη του μπαράζ μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την 11η θέση στον 3ο και 4ο όμιλο.