Bookmarks

    Archive for 20 August 2023

    Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Βύρωνας, αναμένεται να δώσουν τις αναμετρήσεις τους την Κυριακή (27/8) στις 17:00, όταν και θα διεξαχθεί το κυρίως πιάτο των αγώνων.

     

    Αναμετρήσεις οι οποίες είναι νοκ-αουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι. Από τις 53 ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη φάση, ΕΠΣ Γρεβενών και ΕΠΣ Λασιθίου δεν έχουν εκπρόσωπο καθώς δεν διεξήχθησαν διοργανώσεις την περσινή σεζόν.

    Σε πολύ καλό δρόμο όπως όλα δείχνουν βαδίζει ο Νέστος Χρυσούπολης, που σε ένα ματς-προσομοίωση πρωταθλήματος κέρδισε στην έδρα του με σκορ (2-0) τον Πανθρακικό. 

     

    Για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά που έδειξε πολύ καλά στοιχεία σκόραραν οι Αντώνης Ράνος και Πέτρος Ορφανίδης. Η ομαδα του Νίκου Κεχαγιά καλά στημένη άνοιξε το σκορ με τον Αντωνη Ράνο ύστερα από μακρινή μπαλιά του δραστήριου Πέτρου Ορφανίδη στην πλατη της άμυνας και λάθος αντίδραση της άμυνας του Πανθρακικού που σε ένα ακόμα ματς ξεκίνησε με τρια στόπερ (αν και παίκτες που δεν είναι αυτή η φυσική τους θέση τους Πεχλιβανόπουλο, Σμάλη και Κωσταρέλη) και σύστημα 3-6-1 και στην κορυφή τον Παυλίδη.