Bookmarks

    Archive for 18 August 2023

    Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α’ Κατηγορίας και των δύο ομίλων της Β’ Κατηγορίας περιόδου 2023-2024. 

     

    Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο Marine All Day Bar (πλησίον του Τελωνείου Καβάλας).

    Μόνιμος κάτοικος Καβάλας και τυπικά έγινε ο Θανάσης Ιωαννίδης. Ενώ οι “Αργοναύτες” είναι κοντά και στον έμπειρο μεσοεπιθετικό, Χρήστο Ελέζι, που έπαιζε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

     

    Ο 20χρονος Ξανθιώτης εξτρέμ Θανάσης Ιωαννίδης με τις καλές εμφανίσεις στην Γ’  Εθνική κατηγορία με τον Ορφέα Ξάνθης, έκανε ήδη προετοιμασία με τον Α.Ο.Κ., παίζοντας και στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση των “γαλάζιων”:

    «Ο Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου πλάγιου μεσοεπιθετικού Θανάση Ιωαννίδη που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Ορφέα Ξάνθης. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Γ’Εθνική και σίγουρα αποτελεί επένδυση για το μέλλον για τον σύλλογο μας. Θανάση καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

    Και επίσημα παίκτης του Νέστου Χρυσούπολης με τη… βούλα έγινε πλέον όπως αναμενόταν ο επιθετικός Σωκράτης Μυλόπουλος. 

     

    Πιο συγκεκριμένα ο 21χρονος εξτρέμ έπαιξε πέρυσι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (β΄ γύρο) και παλιότερα σε Πιερικό, Τρίκαλα και ομάδες της Κύπρου, όπως ΑΕ Ζακακίου, Κ21 Άρη Λεμεσού και Κ21 ΑΕΛ Λεμεσού.

    “Μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας Μυλόπουλος Σωκράτης καλώς ήρθες σε ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά” αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Νέστος που ήδη γυμναζόταν υπό τις οδηγίες του Νίκου Κεχαγιά.