Bookmarks

    Archive for 10 August 2023

    Ανακοίνωση για τη φετινή φιλόδοξη προσπάθεια, με μπροστάρη τον Γιάννη Διαμαντίδη και αναφορές στα χρέη της “γαλάζιας” ΠΑΕ, που αφορούν τον κ.Haditaghi και που αποτελούν “τροχοπέδη” στις υψηλές προσδοκίες και στοχεύσεις, εξέδωσε ο ΑΟ Καβάλα.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    Ο θεσμός του Super Cup της ΕΠΣ Καβάλας επιστρέφει και αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις, σε έναν αγώνα ανάμεσα στον Πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας και τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Ο τελικός του φετινού Super Cup θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, με την ώρα και το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα να γίνονται γνωστά τις προσεχείς ημέρες.

    Το Super Cup της ΕΠΣ Καβάλας 2023-2024 θα διεκδικήσουν ο ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ως Πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας και ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ως Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας, σε έναν αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

    Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κουκόλη από το Νέστο Χρυσούπολης αφού είχαμε τις επίσημες ανακοινώσεις. 

     

    Συγκεκριμένα ο 33χρονος Βεροιώτης στόπερ ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του Νέστου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, φέρνοντας αύρα Σούπερ Λιγκ 1, κατηγορία στην οποία έπαιξε παλιότερα με τη Λαμία. Ο Κουκόλης πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανδραμαϊκό και πρόπερσι σε Πανσερραϊκό και μετά Πιερικό, ενώ ακόμα θήτευσε σε Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Βέροια, Αγροτικό Αστέρα, FC Σέρρες και Εθνικό Γαζώρου.

    Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα ο Νέστος απέκτησε τους Τορομανίδη, Σιδηρόπουλο, Ορφανίδη, Τανζού, Πάππο, Βουλγαρίδη, Αναστασιάδη, φτάνοντας έτσι τις 8 προσθήκες επίσημα.