Bookmarks

    Archive for 2 August 2023

    Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που προσφέρει η αίθουσα του εμβληματικού κτηρίου της Μεγάλης Λέσχης ξεκίνησαν το Σάββατο 28 Ιουλίου 2023 οι αγώνες του 32ου Open – Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Βασίλης Θεοδωρίδης», που φιλοξενεί περισσότερους από 400 σκακιστές από όλο τον κόσμο.  

     

    Το Διεθνές Τουρνουά το οποίο αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό, γι’ ακόμα μια χρονιά, τα αθλητικά δρώμενα της πόλης αποτελεί μια πολύ πετυχημένη σύμπραξη του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας με τον Δήμο Καβάλας, τη «Δημωφέλεια», την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας, φορείς οι οποίοι στηρίζουν οικονομικά και οργανωτικά το Τουρνουά.

    Με χαμόγελα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Χαλκερού η πρώτη επίσημη προπόνηση του Βύρωνα Καβάλας για τη σεζόν 2023-24.

     

    Εκ μέρους της διοίκησης ο Α’ αντιπρόεδρος Χριστόφορος Παπαϊωάννου απευθυνόμενος στους παίκτες, τόνισε: «τα τηλέφωνά μας είναι ανοικτά για όλους, είμαστε στο πλευρό σας».

    Ο προπονητής Παντελής Στυλιανού αφού έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές υπογράμμισε ότι η σύνθεση της ομάδας με τέτοια εμπειρία παικτών είναι πρωτόγνωρη για τα τοπικά της Καβάλας ενώ με το βοηθό του, Κώστα Λεβέντη, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για μια άριστη συνεργασία.

    Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά ενώ θα υπάρξουν και ενδιάμεσα φιλικά παιχνίδια.

    Ο Α.Ο. Καβάλα θέλει να ευχαριστήσει θερμά την μεταφορική ΕΥΡΩΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΕ και τον ιδιοκτήτη της Χαλδέζο Γεώργιο, για τη σημαντική στήριξη της στην ομάδα μας για τη φετινή χρονιά.

     

    Η χαρά μας είναι μεγάλη όταν γινόμαστε αποδέκτες της αγάπης και της έμπρακτης στήριξης των επιχειρήσεων στην προσπάθεια μας.

    Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!