Bookmarks

    Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Α.Ο.Κ. μετά από καλή εμφάνιση νίκησε το απόγευμα της Τετάρτης (30/7) μέσα στην Ελευθερούπολη τον μαχητικό Ορφέα με (0-1) και πλέον ο προπονητής του Τιμόθεος Καβακάς έχει σχηματίσει συγκεκριμένες εικόνες για την ομάδα του.

     

    Ένα δεκαήμερο πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ομάδα του Α.Ο.Κ. έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό με τον Ορφέα και από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία του θα εντείνει τις προσπάθειες της στο υπόλοιπο της προετοιμασίας ενώ να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη προς το παρών στο θέμα της απόκτησης του 27χρονου Πορτογάλου επιθετικού Bίτορ Μπαράτα που συνεχίζει τις προπονήσεις με τον Α.Ο.Κ… Κόντρα στον πολύ μαχητικό Ορφέα ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε αρκετά νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ από την πλευρά του ο Ορφέας σε ένα ακόμη φιλικό έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

    Οι «Αργοναύτες» να τονίσουμε ότι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ (0-1) μόλις στο 6’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουτσιανικούλη που κέρδισε ο ίδιος ενώ στο 70’ από το σουτ του Φερεντίνου η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ορφέα.

    Comments are closed.