Bookmarks

    Ενημέρωση για τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας Ορέστης – Νέστος Χρυσούπολης στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα της Θράκης.

     

    Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα στον Ορέστη και τον Νέστο Χρυσούπολης θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας το Σάββατο 26 Αυγούστου αντί της Τετάρτης 23 Αυγούστου. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση θα γίνει γνωστή η ώρα έναρξης του αγώνα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας αναφέρει τα εξής: «Ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας ότι μετά από συνεννόηση ανάμεσα στις δύο ομάδες η φιλική αναμέτρηση που είχε που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου με την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης μεταφέρεται για το Σάββατο 26 Αυγούστου.

    Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η ώρα έναρξης του αγώνα».

     

    Comments are closed.