Bookmarks

    Στα… βάσανα μιας σκληρής όπως αναμένεται  προετοιμασίας ρίχτηκε ο Νέστος, με την παρθενική προπόνηση στη Χρυσούπολη, ενώ στο πλαίσιο της “πρώτης” τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα χρονιά, παρουσία μελών της διοίκησης και φιλάθλων της ομάδας. 

     

    Τις επόμενες μέρες, εκτός από μεταγραφικές εξελίξεις και των ανακοινώσεων που θα υπάρξουν στο συγκρότημα της Χρυσούπολης, αναμένεται να γυρίσει από την πατρίδα του ο Αργεντινός φορ, Φράνκο Σέα, περσινός πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Νέστου (8 γκολ στο β΄ γύρο), ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή Νίκου Κεχαγιά και να ανανεώσει και τυπικά την συνεργασία του, εκτός απροόπτου.

    Να τονίσουμε ότι στην πρώτη της ομάδας του Νέστου και στην έναρξη της προετοιμασίας παρέστη και ο 21χρονος εξτρέμ, Σωκράτης Μυλόπουλος, που πέρυσι έπαιξε σε Πιερικό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας και παλιότερα σε Τρίκαλα και ομάδες της Κύπρου.

    Τέλος να σημειώσουμε ότι το παρών εκτός από τη διοίκηση της ομάδας, προεξάρχοντος του Δημάρχου Νέστου και προέδρου, Σάββα Μιχαηλίδη, έδωσε και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης.

    Comments are closed.