Bookmarks

    Από την Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γνωστοποιείται σε όλα τα σωματεία, που δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Καβάλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024, η προκήρυξη των αγώνων Κυπέλλου για όλες τις φάσεις αυτού, προς ενημέρωση και συμμόρφωση τους απέναντι στις διατάξεις που αυτή προβλέπει. 

     

    Στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών συμμετέχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα τοπικά μας πρωταθλήματα στην Γ΄ Εθνική, την Α΄ Κατηγορία και τη Β΄ Κατηγορία.

    Το σωματείο υποχρεούται να καταθέσει στη διοργανώτρια, ΔΗΛΩΣΗ καθώς και ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ με επικυρωμένο νόμιμα το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντος εκπροσώπου ως αυτή επισυνάπτεται. Σε διαφορετική περίπτωση η δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο δεν θα γίνεται δεκτή από την διοργανώτρια αρχή.

    Τα πιο πάνω σωματεία έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν μέχρι την 11-08-2023 στην Ένωση δήλωση συμμετοχής σε ειδικό έντυπο που χορηγείται από την Ε.Π.Σ. Καβάλας και που πρέπει να συνοδεύεται από χρηματικό παράβολο των πενήντα ευρώ (50 €). Η δήλωση αυτή προϋποθέτει την χωρίς επιφυλάξεις αποδοχή των διατάξεων του Κ.Α.Π. και των όρων της προκήρυξης της Ε.Π.Σ. Καβάλας για την Α΄ φάση και την Β΄ φάση που διοργανώνεται από την Ε.Π.Ο.

    Στην δήλωση αυτή είναι ανάγκη να γνωστοποιηθούν και τα χρώματα του σωματείου σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι διατάξεις του Κ.Α.Π. ε) Τέλος στην ίδια δήλωση είναι ανάγκη να γνωστοποιηθεί και το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν κατά την διάρκεια του πιο πάνω πρωταθλήματος.

    Η ημερομηνία κλήρωσης της 1ης φάσης ορίζεται η 21/09/2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30 σε τόπο που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας β) Το πρόγραμμα αγώνων καθορίζει την χρονολογία διεξαγωγής κάθε αγώνα, την ώρα που θα αρχίζει, το γήπεδο στο οποίο θα τελείται καθώς και την ομάδα που θα έχει την ιδιότητα της γηπεδούχου. Η κοινοποίηση του προγράμματος των αγώνων θα γίνει σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν οι διατάξεις του Κ.Α.Π. Η αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ανοίγει υποχρεωτικά με έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ της Κυπελλούχου και της Πρωταθλήτριας Α’ Κατηγορίας ομάδας της χρονιάς που έληξε, ο οποίος με απόφαση της Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί για τη σεζόν 2023-2024 στις 16/09/2023 και θα ονομάζεται SUPER CUP «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ».

    Comments are closed.