Bookmarks

    Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αυτόν του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» αφού η επανασπορά του χλοοτάπητα θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ο Α.Ο.Κ. που ήταν πολύ ανταγωνιστικός σε ένα ακόμη φιλικό, αυτήν την φορά τον ΠΑΟΚ Β’ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ (1-1).

     

    Η ομάδα του Τιμόθεου Καβακά έφτασε δίκαια στη νίκη με τον ίδιο να βγάζει πολλά συμπεράσματα. Μάλιστα στη διάθεση του ήταν και όπως όλα δείχνουν, το νέο μεταγραφικο απόκτημα, 27χρονος Πορτογάλος επιθετκός, Βίτορ Μπαράτα. Στο 8 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γκέντσογλου έστειλε την μπάλα στο αριστερό γαμα του Μπαλωμένου και διαμόρφωσε το (1 -0)/

    Στο 11′ είχαμε το γέμισμα για τον Γκέκα, που προλαβαίνει την έξοδο του Μπαλωμένου, έξω από την περιοχή ανατρέπεται αλλά παράλληλα τραυματίζεται σοβαρά ο τερματοφύλακας του Π Α.Ο.Κ. και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Καβάλας.Στο 41′ ο Δαλιανοπουλος μπήκε από τα αριστερά, ανατρέπεται από Τασιούρα και Παναγιώτου….αλλά το εμφανές πέναλτι δεν θα δοθεί από την κ.Μυλοπουλου, διαιτητή του φιλικού. Στο 90′ μετά την πάσα του Γκούμα ,μέσα από την μικρή περιοχή ο Γκορτζιάνι με πλασέ έγραψε (1-1).

     

     

    Comments are closed.