Bookmarks

    Φιλική επικράτηση για το Νέστο Χρυσούπολης, με σκορ (1-2) και μάλιστα μετά από καλή εμφάνιση μέσα στην Ορεστιάδα κόντρα στον Ορέστη με ανατροπή. 

     

    Πρωταγωνιστής σε μία ακόμη αναμέτρηση για τους Καβαλιώτες ήταν ο Αντώνης Ράνος, που πέτυχε τα δυο γκολ, εκ των οποίων των πρώτο με πέναλτι.

    Ορέστης Ορεστιάδας(Ν. Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης, Κουτούρης, Παναγιωτόπουλος, Λιανάς, Σταματόπουλος, Φρέντερικ,  Ανδρεάδης, Ντουμανάκης, Κουρτόγλου, Πασχαλίδης   Αγωνίστηκαν και οι: Θέμελης, Τηλέγραφος, Παπαγιαννίδης, Δημητριάδης, Σαλπιγγίδης και Τουμπάρης.

     

    Νέστος Χρυσούπολης(Ν. Κεχαγιάς): Μούτσα, Πανταζής, Βουλγαρίδης, Τσατλαμπασίδης, Κουκόλης, Τορομανίδης, Μυφτάρι, Χαλίλ Ιμπράμ, Ράνος, Ορφανίδης, Μυλόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Σιδηρόπουλος, Μανίσογλου, Αναστασιάδης, Δεληγιαννίδης και Ντέμπροβα.

    Την ίδια στιγμή αναμένεται στη Χρυσούπολη ο περσινός πρώτος σκόρερ του Νέστου, ο Φράνκο Σέα. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό για ανανέωση, αλλά έμενε καθηλωμένος στην πατρίδα του για σχεδόν ένα μήνα, λόγω προβλήματος με τη βίζα.

    Το ζήτημα διευθετήθηκε και ο “El Toro” (“ταύρος”), όπως είναι το προσωνύμιο του άλλοτε φορ της Παλαιόχωρας Χανίων και της ΑΕΠ Κοζάνης, επιστρέφει δριμύτερος για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, με υποσχέσεις για μια ακόμα αξιόλογη χρονιά.

     

     

    Comments are closed.