Bookmarks

    Archive for 16 July 2023

    Ο ΓΣ Ελευθερούπολης τις τελευταίες μέρες έχει βάλει στο φουλ τις μεταγραφικές της μηχανές κινείται με πολύ γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε ακόμη μία πολύ σημαντική προσθήκη.

     

    Συγκεκριμένα ο ΓΣΕ είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τον νεαρό SF Βαλάντη Κουρτίδη (2001, 2,03μ), ο οποίος την περασμένη διετία αγωνίστηκε στην Δόξα Λευκάδας. Μάλιστα να τονίσουμε ότι την φετινή αγωνιστική περίοδο ο 22χρονος άσος ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες των Επτανήσιων στην πορεία επανόδου του στην Elite League, ενώ την πρώτη του χρονιά με την φανέλα του οργανισμού της Δυτικής Ελλάδας ήταν ακόμη καλύτερος, μετρώντας 20,2 πόντους ανά βραδιά.

    Στο ρόστερ του Νέστου Χρυσούπολης θα βρίσκονται και τη νέα περίοδο οι Νομικός, Μούτσα και Τσαταλμπασίδης.

     

    Συγκεκριμένα η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης προχωράει με αμείωτους ρυθμούς τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου η διοίκηση θα επιδιώξει ο σύλλογος να ξεχωρίσει. Μάλιστα με τις κινήσεις των Νομικού και Μούτσα ο σύλλογος θωρακίζει αν μη τι άλλο την εστία του και θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις για τον σχεδιασμό.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Ανανέωση για τους 2 τερματοφύλακες της ομάδας μας Γιώργος Νομικός και Γιώργος Μουτσα . Άλλη μια ανανέωση για την άμυνα της ομάδας Λευτέρης Τσαταλμπασιδης».

    Κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Σμίλτου βρίσκεται η Καβάλα και άμεσα αναμένονται ανακοινώσεις, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο. 

     

    Ο 30χρονος Θεσσαλονικιος στόπερ, ύψους 1.90, πέρυσι έπαιξε σε ΠΑΟ Ρουφ (αρχικά) και Πανελευσινιακό (μέχρι πρότινος), έχοντας πολλές παραστάσεις σε Β και Γ Εθνική.  Παλιότερα ο Σμίλτος αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Παναχαϊκή, Ιεράπετρα, Εθνικό, Κισσαμικό, Παναιτωλικό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναιγιάλειο. Μάλιστα, ο Σμίλτος συνεργάστηκε στην Ιεράπετρα με τον τεχνικό του ΑΟΚ, Τίμο Καβακά.

    Στην διεξαγωγή αγώνα Σούπερ Καπ μεταξύ του Ορφέα Ελευθερούπολης και του Βύρωνα Καβάλας στα τέλη Αυγούστου προσανατολίζεται η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας και ο χαρακτήρας του θα είναι φιλανθρωπικός.

     

    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Πριονίδης προ ημερών ήρθε σε πρώτη επικοινωνία με τις διοικήσεις των δύο συλλόγων προκειμένου να δει πιες είναι οι προθέσεις του οι οποίες είναι θετικές στην διεξαγωγή του αγώνα Σούπερ Καπ που δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος.