Bookmarks

    Archive for 2 July 2023

    Μετά από μια απόλυτα πετυχημένη πρώτη σεζόν στη χώρα μας με τα χρώματα των Ηρακλή και ΓΣ Ελευθερούπολης, ο Tyre Gathright αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα της Καβάλας και για του χρόνου -όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής (2/7).

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Ελευθερούπολης αναφέρει τα εξής:

    -«TYRE GATHRIGHT και για την επόμενη σεζόν.

    Ο Αμερικανός άσσος που ήρθε στον οργανισμό μας, στο τελευταίο διάστημα του περσινού πρωταθλήματος, παραμένει στο ρόστερ και για τη σεζόν 2023-2024».

    Όμορφα πράγμα έρχονται σε αυτούς που πιστεύουν , ομορφότερα σε αυτούς που έχουν υπομονή και τα καλύτερα σε αυτούς που δεν παραιτούνται….

     

    Τελείωσε η 1η Φάση του Πανελληνιου Πρωταθλήματος κολύμβησης 2023, στο κολυμβητήριο Καβάλας, με τους 25 αθλητές μας να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να κερδίζουν την πρόκριση τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα λάβει μέρος στο ΟΑΚΑ στις 14 με 17 Ιουλίου.

    Οι αθλητές του Γκέκα Νίκου ανέβηκαν στις κατατάξεις σε Πανελλήνιο επίπεδο και έκαναν ένα βήμα πιο μπροστά στην επίτευξη των στόχων τους για τη φετινή χρονιά..

    Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή Μαγκαφίνη Δημήτρη.

     

    Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης Γεννήθηκε στην Καβάλα, σαν προπονητής έκανε ντεμπούτο το 2002 με πάνω απο 450 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες ενώ έχει καθίσει στον πάγκο των ομάδων μεταξύ άλλων με τις ομάδες των Νέστος Χρυσούπολης, Λεωνίδιο, Ολυμπιακός Λουτρακίου, ΑΟ Πόρου, Παναργειακός, Διαγόρας, Κόρινθος, Τηλυκράτης, Αστέρας Μαγούλας, Ερμιονίδα, Ζάκυνθος,

    Του ευχόμαστε καλή δύναμη και

    καλή επιτυχία

    στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2023 – 2024

     

    Στο γκρουπ των παικτών που αποχωρούν από το Νέστο Χρυσούπολης συμπεριλαμβάνεται ο Σπύρος Τσάκωνας.  Ο 27χρονος μέσος πρόσφερε πολλά στους Καβαλιώτες, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.  Ο Σπύρος Τσάκωνας θα συνεχίσει την καριέρα του στο τοπικό, αφού ήδη ανακοινώθηκε επίσημα από τον ενισχυμένο και φιλόδοξο Άρη Πηγών.

    Τις αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής οριστικοποίησε και ανακοίνωσε η ΕΠΟ, παίρνοντας αποφάσεις κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

     

    Σύμφωνα με την αποκήρυξη την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) ομίλους και θα προβιβάζονται στην ανώτερη κατηγορία οι πρωταθλήτριες ομάδες του κάθε ομίλου, δηλαδή τέσσερις (4) ομάδες. Θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα συνολικά τριάντα (30) ομάδες, απευθείας θα υποβιβασθούν οι επτά (7) τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου, εάν και εφόσον ο αριθμός των ομάδων κάθε ομίλου θα είναι 18.

     

    Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας: