Bookmarks

    Με πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και με το βλέμμα μπροστά, με στόχο την αλλαγή κατηγορίας έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή των ¨Αργοναυτών» Τιμόθεου Καβακά, στη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καβάλας.

     

    Στην παρουσίαση του νέου προπονητή Τιμόθεου Καβακά παραβρέθηκαν τα μέλη της νέας διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. καθώς και τα μέλη του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. όπως βέβαια και φίλαθλοι της ομάδας.

    Το κλίμα στην σεμνή αλλά με πολλά μηνύματα αισιοδοξίας εκδήλωση ήταν πολύ καλό και από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής του Α.Ο.Κ. Βαγγέλης Αγγελής παρουσιάζοντας τον Τιμόθεο Καβακά τόνισε ότι η ομάδα θα παίξει πρωταγωνιστικό όλο και βασικός στόχος είναι μόνο η άνοδος.

     

    Από την πλευρά του ο Τιμόθεος Καβακάς στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε τα εξής; «Θα πρέπει να κερδίσουμε των σεβασμό του κόσμου ενώ έχουμε κλείσει κάποια φιλικά που θα δώσουμε στην προετοιμασία μας, όπως με τον Πανσσερραϊκό, τη Δόξα Δράμας, τον Νέστο αλλά και με τον ΠΑΟΚ Β.. Η ομάδα και εγώ δεν θέλουμε να βιαστούμε, θα γίνουν 3 ακόμη προσθήκες και στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός».

    Comments are closed.