Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι, από τις 25/07/2023 τέθηκε σε ισχύ η νέα Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το άρθρο 18 παράγραφος 1 β’ του ΚΑΠ (επισυνάπτεται η τροποποίηση), που εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμόν 53/29-06-2023 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. 

     

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, τόσο των σωματείων, όσο και των γιατρών οι οποίοι ενδεχομένως να θέσουν σχετικά ερωτήματα, επισυνάπτεται σε μορφή pdf νέο έντυπο της Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή, με δυνατότητα συμπλήρωσης μηχανογραφικά των πεδίων “Αριθμός Μητρώου ΕΠΟ”, “Όνομα”, “Επίθετο”, “Πατρώνυμο”, “Ημερομηνία Γέννησης”, “ΑΜΚΑ”. Το συγκεκριμένο έντυπο θα βρίσκεται και στην καρτέλα “ΣΧΕΤΙΚΑ – ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ” της σελίδας της ΕΠΣ Καβάλας.

    Σε κάθε περίπτωση βάσει ΚΑΠ, πλέον, εφεξής η ημερομηνία έκδοσης της Κάρτας Υγείας θα συμπληρώνεται, είτε μηχανογραφικά, είτε με μηχανική σφραγίδα, από τον γιατρό και μόνο. 

    Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων, το αρχείο θα πρέπει να τυπώνεται έγχρωμο, να το σφραγίζει και να το υπογράφει ο γιατρός στο ανάλογο πεδίο.

    Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία δεν αφορά τις σε ισχύ Κάρτες Υγείας Ποδοσφαιριστών, αλλά μόνον όσες θα εκδοθούν από 25/07/2023 και στο εξής.

    Comments are closed.