Bookmarks

    Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται η έναρξη δηλώσεων συμμετοχών στα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της νέας αγωνιστικής σεζόν από σήμερα, 10 Ιουλίου 2023.

     

    Οι καταληκτικές ημερομηνίες για την υποβολή από τις ομάδες των δηλώσεων συμμετοχών έχουν ως εξής:

    • Α’ Κατηγορία: Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, ώρα 14:00
    • Β’ Κατηγορία: Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, ώρα 14:00

     

    Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη δήλωση συμμετοχής σε πρωταθλήματα και Κύπελλο της σεζόν 2023-2024 είναι τα παρακάτω και επισυνάπτονται τα πρότυπα τους:

    1) Δήλωση Συμμετοχής Πρωταθλήματος

    2) Δήλωση Συμμετοχής Κυπέλλου

    3) Δήλωση εκπροσώπου-Συνυποσχετικό διαιτησίας του σωματείου με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής

    4) Παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας διακόσια (200) € και στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας εκατόν πενήντα (150) €

     

    5) Παράβολο συμμετοχής στο Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας πενήντα (50) €

     

    6) Ετήσια συνδρομή περιόδου 2023-2024 πενήντα (50) €

     

    7) Παραχωρητήριο γηπέδου από τον φορέα στον οποίο ανήκει το γήπεδο

     

    8) Ακριβές αντίγραφο της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου

     

    Τα ανωτέρω δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να τα βρίσκουν στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας, στην καρτέλα “ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ή ΚΥΠΕΛΛΟ – ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ”, είτε να τα παραλαμβάνουν από τη Γραμματεία αυτής.

    Επιπλέον, γίνεται γνωστό ότι η συμμετοχή στο Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας για όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών είναι υποχρεωτική.

    Καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή, εάν πρώτα το σωματείο δεν εξοφλήσει τις χρηματικές ποινές των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του της περασμένης αγωνιστικής σεζόν.

    Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων όπως συμπληρώσουν όλα τα πεδία που ζητούνται στις σχετικές δηλώσεις συμμετοχής, καθώς κάθε στοιχείο είναι σημαντικό.

    Τέλος, όσον αφορά τις Β’ ομάδες της Α’ Κατηγορίας που θέλουν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, το παράβολο συμμετοχής τους ανέρχεται στο ίδιο ποσό που αντιστοιχεί σε όλες τις ομάδες της Β’ Κατηγορίας.

    Comments are closed.