Bookmarks

    Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει την Διαιτητική Ομάδα για τον 43ο Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας, μεταξύ των ομάδων ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Διαιτητής του Τελικού θα είναι ο κος. Αναστάσιος Τσιλίκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρέα Ζαχαριά και Νικόλαο Αλεξανδρίδη και 4ο διαιτητή τον κο. Αλέξιο Γάκη. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους διαιτητές του Τελικού καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

    Από κει και πέρα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλους τους φιλάθλους που θα προσέλθουν την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καβάλας “Ανθή Καραγιάννη” για να παρακολουθήσουν τον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας ότι, λόγω της διεξαγωγής ενός τσίρκο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, οι οδηγοί θα μπορούν να αφήνουν τα οχήματα τους κοντά στο Κολυμβητήριο, ενώ θα υπάρχουν και άνθρωποι εταιρίας Security στην είσοδο του γηπέδου που θα κατευθύνουν τους οδηγούς για τη στάθμευση των οχημάτων.

     

    Comments are closed.