Bookmarks

    Πεντάδα μεταγραφών ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, που απέκτησε, τον δεξιό μπακ του Εδεσσαϊκού, Πέτρο Πέλκα, ενώ στα ασπρόμαυρα ντύθηκε και ο Νίκα Μτσεντλισβίλι, εξτρέμ με θητεία σε Πιερικό, Νάουσα, Κέρκυρα, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Θύελλα Καμαρίου, Αήττητο Σπάτων, Αιολικό, Κύπρο και μέχρι πρότινος ΑΟ Πυλίου Κω.

     

    Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ανακοίνωσε και την έλευση των Πάντου (τερματοφύλακας), Λιόλιου και Κιουτσούκη.

     

    Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των “ασπρόμαυρων”:

    -«Ενίσχυσης συνέχεια …

    Ο #ΜΕΓΑΣ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προχωράει σε ακόμα δύο μεταγραφές

    εν όψη της συνέχειας του πρωταθλήματος.

    Συγκεκριμένα ο #Πέτρος_Πέλκας αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός και έρχεται για να δώσεις λύσεις τόσο αμυντικά όσο και στην δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας . Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Εδεσσαϊκός !

    Στην δημιουργία αλλά και στο επιθετικό κομμάτι θα εστιάσει ο Νικα Μτσεντλισβιλι ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός , δίνοντας άλλο αέρα στα φτερά της ομάδας. Τελευταίος του σταθμός ο Α.Ο. Πυλίου Κω !

    Η Διοίκηση σας καλώς ορίζει και ευχόμαστε μαζί να επιτύχουμε τους στόχους μας !!!”.

    “Μεταγραφές συνέχεια …

    Ο Θοδωρής Κιουτσούκης , ο νεαρός χαφ μας έρχεται ως ελεύθερη μεταγραφή

    κατάγεται από το Ροδολίβος και έρχεται με όρεξη και πολλά υποσχόμενος στον #ΜΕΓΑ .

    Ο Κώστας Πάντος μας έρχεται από την Θεσσαλονίκη . Και μαζί με τον Παπαδόπουλο θα είναι οι φύλακες των γκολπόστ της ομάδας .

    Ο Χρήστος Λιολιος μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Μέγα Αλέξανδρο Πέντε Βρύσες και από σήμερα εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας όπου σίγουρα θα βοηθήσει με την παρουσία του κι αυτός. Ο #ΜΕΓΑΣ σας καλώς ορίζει και εύχεται υγεία χωρίς τραυματισμούς και επίτευξη των στόχων μας».

    Comments are closed.