Bookmarks

    Τη λύση της συνεργασίας της με τον Τανζού γνωστοποίησε ο Πανθρακικός με ανακοίνωσή του και ο οποίος θα συνεχίσει στον Βύρωνα Καβάλας και στην οποία αναφέρει τα εξής:

     

    -“Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει πως ο Τανζού Χαλήλ Ιμπράμ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας και θα συνεχίσει στον Βύρωνα Καβάλας κατόπιν συμφωνίας των Διοικήσεων των δύο ομάδων! Ευχόμαστε στον Τανζού καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και στη ζωή του γενικότερα!”.

    Η φυγή του ταλαντούχου 25χρονου Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού αποτελεί απώλεια για τον σύλλογο της Κομοτηνής, ενώ σίγουρα η νέα του ομάδα που έκανε υπέρβαση για την απόκτησή του, προσθέτει στις τάξεις της μια υπερπολύτιμη μονάδα.

    Ο Τανζού ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης. Στα 15 του αγωνίστηκε στην ομάδα του χωριού του, τα Σήμαντρα, και ακολούθησε η παρουσία του σε Άτλα Σελίνου και Παύλο Μελά Κουτσού όπου είχε μια εντυπωσιακή διετία πριν συνεχίσει στον Ορφέα Ξάνθης τη φανέλα του οποίου φόρεσε για μια γεμάτη τετραετία. Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα πρόπερσι το καλοκαίρι και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΑΟΞ. Ωστόσο το ντεμπούτο δεν ήρθε και παραχωρήθηκε δανεικός στον Ορφέα με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής Γ΄ Εθνικής πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στα μπαράζ ανόδου. Την περσινή σεζόν επέστρεψε στον ΑΟΞ και αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια της Super League 2.

    Φέτος αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό με τη φανέλα του οποίου “έβγαζε μάτια” σε κάθε επαφή με την μπάλα την οποία έστειλε και τρεις φορές στα αντίπαλα δίχτυα.

    Ο Βύρωνας Καβάλας είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, καθώς έκανε μεγάλη υπέρβαση για να τον πείσει να αφήσει την Κομοτηνή, κερδίζοντας στο νήμα άλλες ομάδες της κατηγορίας που είχαν κινηθεί για την απόκτησή του.

     

    Comments are closed.