Bookmarks

    Σε «παράσταση» για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον ΜΑ Ορφανίου για την 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και η νίκη ήρθε πολύ άνετα και πολύ φυσιολογικά με σκορ (6-0), με μεγάλους πρωταγωνιστές, τους Καρακώστα και Ιορδανίδη.

     

    Το παιχνίδι δεν αντέχει καμιάς κριτικής, που εξελίχθηκε σε έναν μονόλογο για την ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξε πολλές επιθετικές αρετές, κόντρα στον  ΜΑ Ορφανίου που κλήθηκε σε μία ακόμη αναμέτρηση να υπερασπίσει την ιστορία και την αξιοπρέπεια του και το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιες ήττες, δεν προσβάλλονται τα ευαίσθητα αυτά χαρακτηριστικά. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη που κυριάρχησε κατά κράτος κι με τη νίκη αυτή πλησίασε ακόμη περισσότερο την κορυφή μάλλον έδειξε υπερβολικό ζήλο με τα 6 τέρματα που πέτυχε, έχοντας απέναντι του, έναν τόσο αδύναμο αντίπαλο.

     

    Τα γκολ του αγώνα

    Το πάρτι του Α.Ο.Κ. κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου ξεκίνησε μόλις στο 3’ όταν ο Καρακώστας με σουτ έγραψε το (1-0)  ενώ στο 16’ ο Ιορδανίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το (2-0). Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 18’ με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το (3-0). Στο 43’ ο Καρακώστας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το (4-0) ενώ στο 49’ ο Παπαδόπουλος Αν/ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο (5-0). Στο 64’/συνεχίστηκε ο «χορός» των τερμάτων και πάλι με τον Καρακώστα που πέτυχε το 3ο προσωπικό του τέρμα, γράφοντας το (6-0).

     

    Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης (56’ Μανίσογλου), Μπατσαράς, Παβλόφ, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (56’ Κατσέτης), Καρακώστας, Βαφειάδης (56’ Πετράκης), Σαλπιγγίδης (46’ Παπαδόπουλος), Ιορδανίδης, Μπαρέττας (46’ Ρουμπιές).

    ΜΑ Ορφανίου: Σιώμος, Μπιλιμπάσι, Λαράς, Μάρκο, Καρσλίδης, Χατζηκυριάκου, Ντούσας, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Ανδρεανίδης, Σούλτσε. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αφεντουλίδης, Μηλιάδης, Ανδρέαδης, Ιορδανίδης και Πότσι.

    Comments are closed.