Bookmarks

    Archive for 4 November 2022

    Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία και τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστική στην Β’ κατηγορία δίνετε συνέχεια το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και τα ζευγάρια που θα συναντηθούν είναι τα εξής:

     

    Α’ κατηγορία-Ε.Π.Σ.Κ.

    Η ερχόμενη

    3η αγωνιστική

    Ατρόμητος Ακροβουνίου-Άρης Πηγών

    Κοκκινόχωμα-Κεραυνός Ελευθερών

    ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα-Α.Ο. Ποταμιάς

    Αετός Οφρυνίου-Δόξα Θεολόγου

    Αναγέννηση Λιμεναρίων-Ορφέας Ελευθ/λης

    ΑΕΚ Καβάλας-Βρασίδας Νέας Περάμου

    Απόλλων Χρυσοχωρίου-Ατρόμητος Χαλκερού

     

    Α’ κατηγορία-Ε.Π.Σ.Κ.

    Η βαθμολογία

    2η αγωνιστική

    Απόλλων Χρυσοχωρίου 6 (7-2)

    Ατρόμητος Ακροβουνίου 6 (3-1)

    Ορφέας Ελευθερούπολης 4 (3-2)

    Τις νίκες για διαφορετικούς λόγους θέλουν ΓΣ Ελευθερούπολης και Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας της 5ης αγωνιστικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Elit League στις πολύ καθοριστικές αναμετρήσεις που πρόκειται να δώσουν.

     

    Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Νίκου Πενταζίδη που μέχρι τώρα δεν έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης, εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Μεγαρίδος και μία ημέρα μετά το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου που προέρχεται από την ήττα μέσα στο Μαρούσι, θα υποδεχθεί τον Ηρακλή.

     

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν της 5ης αγωνιστικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Elit League και οι οποίοι είναι οι εξής:

    Λύθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα στη Γ’ Εθνική και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την κλήρωση και τη σέντρα του πρωταθλήματος. Απορριπτική ήταν η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στην προσφυγή του Πανδραμαϊκού, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα.

     

    Το σωματείο της Δράμας είχε προσφύγει κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για άνοδο του Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Πανδραμαϊκός θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και θα μπει στον 1ο όμιλο ως 15η ομάδα. Όσο για την κλήρωση της Γ’ Εθνικής, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7/11)..

    Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών άφησε την Παρασκευή (4/11) ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι. Ο Πολωνός, πρώην ποδοσφαιριστής των Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, Καβάλας και Καλλιθέας, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

    Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν, ενώ εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την κατάθλιψη και το αλκοόλ, ενώ είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, όταν είχε φυλακιστεί.

    Το 2018 ο θάνατος του πατέρα του βύθισε ακόμη περισσότερο τον Ιγκόρ Σιπνιέφσκι στην άβυσσο των δαιμόνων του. Στα 43 του, με ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, μια ποινή φυλάκισης, πολλές προσπάθειες να ξεφύγει από το αλκοόλ και το τζόγο και ταπί ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού αποτελούσε προς αποφυγή παράδειγμα.