Bookmarks

    Λύθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα στη Γ’ Εθνική και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την κλήρωση και τη σέντρα του πρωταθλήματος. Απορριπτική ήταν η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στην προσφυγή του Πανδραμαϊκού, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα.

     

    Το σωματείο της Δράμας είχε προσφύγει κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για άνοδο του Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Πανδραμαϊκός θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και θα μπει στον 1ο όμιλο ως 15η ομάδα. Όσο για την κλήρωση της Γ’ Εθνικής, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7/11)..

    Στην ανακοίνωσή του ο Πανδραμαϊκός αναφέρει: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την προσφυγή μας για ακύρωση της απόφασης μη ανόδου της ομάδας και ως εκ τούτου ο Πανδραμαϊκός θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία».

    Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. Απορρίπτει την από 17-10-2022 αίτηση-προσφυγή του αθλητικού σωματείου «Πανδραμαϊκός Αθλητικός Όμιλος Δράμας».

     

    Ο πρώτος όμιλος διαμορφώνεται ως εξής:

    ΕΠΣ Έβρου: Αλεξανδρούπολη FC
    ΕΠΣ Θράκης: Πανθρακικός
    ΕΠΣ Καβάλας: Βύρωνας, Καβάλα, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, Νέστος Χρυσούπολης
    ΕΠΣ Ξάνθης: Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης
    ΕΠΣ Σερρών: Απόλλων Παραλιμνίου
    ΕΠΣ Μακεδονίας: Θερμαϊκός, Καμπανιακός, Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας, Καμπανιακός, Αγροτικός Αστέρας
    ΕΠΣ Δράμας: Δόξα Δράμας, Πανδραμαϊκός

    Comments are closed.