Bookmarks

    Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Α.Ο.Κ., ο οποίος στο ουδέτερο γήπεδο του Αγιάσματος εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το «τρίποντο» με σκορ (0-3), στο πλαίσιο της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής.

     

    Η ανωτερότητα του συγκροτήματος της Καβάλας θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αφού διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν απειλητικό, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και συμπερασματικά να τονίσουμε ότι δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα για να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, σε ένα πολύ δυνατό ματς που έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, κόντρα της αδύναμης σε ένα ακόμη παιχνίδι, ομάδας του Νέστου.

    Οι «Αργοναύτες» προηγήθηκαν και «καθάρισαν» το παιχνίδι σχετικά πολύ νωρίς αφού πριν την συμπλήρωσε του 20λεπτου η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη προηγήθηκε με (0-2) δείγμα της ανωτερότητας που τους διέκρινε. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι στο 16’ ο Ρουμπιές με κοντινό πλασέ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη γράφοντας το (0-1) ενώ ο ίδιο παίκτης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Νέστου, δύο λεπτά μετά έγραψε το (0-2). Στο 54’ ο Α.Ο.Κ. πέτυχε ένα ακόμη γκολ με τον Σαλπιγγίδη που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-3).

     

    Νέστος Χρυσούπολης (Βασιλακάκης): Παπαδόπουλος, Πανταζής, Γκόλουμπιτς, Δίντσης (25′ Μανίσογλου), Τσαταλπασίδης, Μυφτάρι, Σκαθαρούδης, Τσάκωνας, Μπλέτσας, Μενίκου, Βρεττός

    Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι: Μανίσογλου, Βλάχος

     

    ΑΟΚ (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας

    Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι: Κατσέτης, Καρακώστας, Γερογιάννης, Παβλόφ, Μαγκαφίνης

    Comments are closed.