Bookmarks

    Πρεμιέρα με πλούσιο θέαμα, επεισόδια, διαμαρτυρίες και πολλά γκολ είχαμε το Σαββατοκύριακο (22-23/10) στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ σημαντικά παιχνίδια με χαρακτήρα ντέρμπι.

     

    Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της πρεμιέρας, με επεισοδιακό χαρακτήρα ο Άρης Πηγών αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ (1-1) με τον Ορφέα Ελευθερούπολης την ώρα που ο  Βρασίδας Νέας Περάμου στο γήπεδο του παραχώρησε την ισοπαλία με (2-2) στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Επεισοδιακό ματς έγινε και στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα με τον τοπικό ΠΑΟΚ να παίρνει το «τρίποντο» με (3-1) σε βάρος του Ατρόμητου Χαλκερού που τελείωσε το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές. Σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η Αναγέννηση Λιμεναρίων υποδέχθηκε την ΑΕΚ Καβάλας και οι φιλοξενούμενοι πήραν το σπουδαίο διπλό με (0-1) ενώ στο γήπεδο του Χρυσοχωρίου ο τοπικός Απόλλων σε ένα ακόμη σπουδαίο ματς φιλοξένησε τον Αετό Οφρυνίου και πήρε τη νίκη με (2-1). Στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας, ο Ατρόμητος Ακροβουνίου υποδέχθηκε τον Α.Ο. Ποταμιάς και νίκησε με (21) και τέλος ο Κεραυνός Ελευθερών κόντρα στη Δόξα Θεολόγου του Δημήτρη Μαγκαφίνη νίκησε με σκορ (2-1).

     

    Α’ κατηγορία-ΕΠΣΚ

    Τα αποτελέσματα

    1η αγωνιστική

    Ατρόμητος Ακροβουνίου-Α.Ο Ποταμιάς 2-1
    Κεραυνός Ελευθερών-Δόξα Θεολόγου 2-1
    Άρης Πηγών-Ορφέας Ελευθερούπολης 1-1
    Βρασίδας Ν. Περάμου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-2
    ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα-Ατρόμητος Χαλκερού 3-1
    Απόλλων Χρυσοχωρίου-Αετός Οφρυνίου 2-1
    Αναγέννηση Λιμεναρίων-ΑΕΚ Καβάλας 0-1

     

    Πέντε αναμετρήσεις

    για τον φετινό θεσμό

    του κυπέλλου ΕΠΣΚ

    Επίσης το Σαββατοκύριακο (22-23/10) διεξήχθησαν και πέντε αναμετρήσεις για τον φετινό θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας και τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν είναι τα εξής:

    Κεραυνός Κρηνίδων-Μακεδονικός Αμισιανών 6-2
    Μ.Α Φιλίππων-Μακεδονικός Αγιάσματος 2-3
    Ναζιανζός Ν. Καρβάλης-Άρης Ζυγού 2-1
    Ηρακλής Καβάλας-Δόξα Αμυγδαλεώνα 2-0
    Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας-Άρης Πρίνου 2-3 παράταση (κ.α. 2-2)

    Comments are closed.