Bookmarks

    Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Α.Ο.Κ. στο πολύ δυνατό φιλικό με τον Απόλλων Παραλιμνίου στο Ενωσιακό γήπεδο και αφού βελτίωσε τις αδυναμίες του στην επανάληψη, με περισσότερες λύσεις στην επίθεση, πήρε τελικά δίκαια τη νίκη με σκορ (3-2).

     

    Στο πρώτο ημίχρονο τα προβλήματα για τους «Αργοναύτες» ήταν αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι ενώ ανάλογα προβλήματα παρατηρήθηκαν και στον επιθετικό τομέα αφού λίγες ήταν οι φορές που απειλήθηκε η εστία του Απόλλων Παραλιμνίου. Αντίθετα στην επανάληψη ο Α.Ο.Κ. ήταν πολύ βελτιωμένος, είχε πιο ουσιαστικές λύσεις στην επίθεση και γενικότερα έδειξε πιο πολλές αρετές στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι.

    Γενικότερα ο Α.Ο.Κ. στο δεύτερο ημίχρονο που άρεσε και άφησε καλές εντυπώσεις ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και δίκαια πήρε τη νίκη. Ωστόσο εκείνο που πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι οι σημαντικές εναλλαγές στην απόδοση του Α.Ο.Κ., προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία του,. με τον προπονητή του, Γιώργο Αγγελίδη να αναζητεί τις λύσεις που απαιτούνται για σταθερότητα.

    Nα τονίσουμε ότι τα γκολ σημείωσαν οι: Σαλπιγγίδης 4’, Ρουμπιές 51’, Ιορδανίδης 74’/ Ελέζι 34’, Γκέκας 61’

     

    Α.Ο. Καβάλα (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Pavlov, Ρουμπιές, Κατσέτης, Σαλπιγγίδης, Ιορδανίδης, Καρακώστας.

    Αγωνίστηκαν και οι: Παπαποστόλου, Βαλιούτης, Χωρινός, Παπαδόπουλος, Γερογιάννης, Πετράκης, Μαγκαφίνης, Γιαννάκος, Θαλασσινός.

     

    Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Νομικός, Παπαδόπουλος, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Γκέκας, Ελέζι, Λιάρας, Τζαμπέγια.

    Αγωνίστηκαν και οι: Θεοδωρίδης, Καρατλίδης, Κιουτσεκτσίδης, Μαλανδρής, Γάκης, Γκαϊτατζάκης, Κωνσταντινίδης, Ζιάκας, Μπόμπορας.

     

     

    Comments are closed.