Bookmarks

    Σε δύο σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η ομάδα του Α.Ο.Κ., καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ιορδανίδη καθώς και ενίσχυση με την απόκτηση του Paul Κατσέτη.

     

    Ο Γιώργος Ιορδανίδης, να σημειώσουμε ότι είναι 33 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος με σημαντική  καριέρα στα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής της χώρας μας.

    Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ιορδανίδης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Πολυγύρου, Αετό Σκύδρας, Παναιτωλικό, Πιερικό, Αχαρναϊκό, Αιολικό, Νίκη Βόλου, Πύδνα Κίτρους, Ηρακλή και την περυσινή περίοδο με την φανέλα της Κοζάνης.

     

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ., αναφέρει τα εξής:

    «Ο Α.Ο Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Ιορδανίδη.

    Ο 33χρονος επιθετικός μέσος έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα πρωταθλήματα τόσο της Β’ όσο και της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της χώρας μας, μετρώντας τριψήφιο αριθμό συμμετοχών και στις δυο κατηγοριες.

    Tην περασμένη σεζόν, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας της Κοζάνης στον Β’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

    Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην Καβάλα και στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΚ!»

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ., για την απόκτηση του Paul Κατσέτη αναφέρει τα εξής:

    «Ο Α.Ο Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ελληνοαυστραλό Paul Κατσέτη.

    Ο Κατσέτης είναι 26 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός μέσος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

    Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Αυστραλίας με την φανέλα της Manly United ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ελπίδων.

    Paul καλώς ήρθες στην Ελλάδα και στην Καβάλα. Καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΚ!»

     

    Από κει και πέρα ο Α.Ο.Κ. θέλει να αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Κοζάνης. Πρόκειται για τον 30χρονο επιθετικό Λεωνίδα Κωστούλα, ο οποίος πέρσι σημείωσε 6 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Κωστούλας έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες πριν την Κοζάνη. Ξεκίνησε από την ΑΕ Τυρνάβου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πυργετό, Δωτιέα Αγιάς, Ικ.Τσαριτσάνης, Παναχαϊκή, Απόλλων 1926, Ζάκυνθο, Τύρναβο 2005, ΑΕ Αχαϊκή, Αμβρυσέα Διστόμου, ΑΟ Υπάτου, Νέα Αρτάκη, Αλμωπό Αριδαίας (14 γκολ τη σεζόν 2019-2020).

     

    Comments are closed.