Bookmarks

    Στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο στάδιο της προετοιμασίας του, κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Α.Ο.Κ. αν και βελτιωμένος έχασε με σκορ (1-4) το απόγευμα του Σαββάτου (10/9) στο ενωσιακό γήπεδο,

     

    Ομολογουμένως με βάση τη δυναμικότητα του αντιπάλου, ήταν ένα δυνατό φιλικό τεστ για την ομάδα της Καβάλας κόντρα στο συγκρότημα των Σερρών με την τεχνική ηγεσία της να βγάζει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Ο προπονητής Γιώργος Αγγελίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους παίκτες που ανήκουν στο  ρόστερ του Α.Ο.Κ. και βέβαια στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, δοκίμασε κάποια σχήματα και φυσικά έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής. Είναι γεγονός ότι οι «Αργοναύτες» έδειξαν σημαντικά σημάδια βελτίωσης στο α’ ημίχρονο του φιλικού αφού στην επαν΄ληψη έγιναν πολλές αλλαγές, κυρίως στον επιθετικό τομέα σε σχέση με τα φιλικά που προηγήθηκαν. Οι παίκτες τους έδειξαν διάθεση, βελτίωσαν την ομοιογένεια τους, κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και γενικότερα παρουσίασαν μία εικόνα βελτιωμένη. Βέβαια να τονιστεί ότι άπαντες εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ., γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος οιωνός προκειμένου να διορθωθούν πολλά πράγματα, να βελτιωθούν οι αδυναμίες που καταγράφονται σήμερα μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στις αρχές του Οκτωβρίου.

    Ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε με το απευθείας κόρνερ του Μπαρέττα ενώ για τους φιλοξενούμενους γκολ σημείωσαν οι Σιόντης, Σαϊντ (2) Ανάκογλου,

     

    Καβάλα: Παπαποστόλου (46’ Σιαματάς), Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπισιμπίδης (46’ Πετράκης), Σαλπιγγίδης, Κατσέτης (63’ Μαγκαφίνης), Καρακώστας (65΄Ρουμπιές), Μπαρέττας).

     

    Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Δημητρίου, Καρασαλίδης, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Νάτσος, Σιόντης, Μούργος, Μασκανάκης, Κανίς, Λιούμης. Έπαιξαν και οι Σαϊντ, Στίνας, Ανάκογλου, Βασιλόπουλος.

     

    Comments are closed.