Bookmarks

    Η πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος τα κατάφερε και απέδειξε ότι η υδατοσφαίριση της Καβάλας δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, αλλά αξιόμαχο παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον!!!

     

    Την 3η θέση στο εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών Γ’ κατηγορίας που έγινε στο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης κατέκτησε η ομάδα πόλο του ΝΟΘΑ Καβάλας και δικαιολογημένα πανηγυρίζει για την πολύ μεγάλη επιτυχία όπως άλλωστε τονίζεται και στο σχετικό δελτίο τύπου του καβαλιώτικου συλλόγου.

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο ΝΟΘΑ Καβάλας με ανακοίνωση του. ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους, χορηγούς αλλά και δημόσιους φορείς  που επώνυμα αλλά και ανώνυμα στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας μας και αυτήν την χρονιά και τονίζει ότι «δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και την νέα χρονιά που οι υποχρεώσεις μας θα είναι μεγαλύτερες.

    Συγχαρητήρια στον προπονητή Θόδωρο Ανανιάδη και στους αθλητές μας για την μεγάλη αυτή επιτυχία».

    Η αποστολή στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (ηλικιακά):

    1. Ανανιάδης Πάρης
    2. Παπαγιάννης Κωνσταντίνος
    3. Τζίνας Παναγιώτης
    4. Τσουκαλάς Στυλιανός
    5. Τσουκαλάς Αντώνιος
    6. Σκορδάς Μάρκος
    7. Χατζημιχαήλ Θεόδωρος
    8. Καστρινός Ιωάννης
    9. Τσελεπόνης Αλέξανδρος
    10. Ανανιάδης Ιωάννης
    11. Πατέρας Νικόλαος
    12. Ανδρεαδάκης Ιωάννης
    13. Ευτυχίδης Κωνσταντίνος
    14. Συμιτλιώτης Γρηγόριος
    15. Πατέρας Μιχαήλ
    16. Ανανιάδης Κωνσταντίνος

    Προπονητής: Ανανιάδης Θεόδωρος
    Έφορος: Βύρων Συμιτλιώτης

     

    Να σημειώσουμε ότι οι οκτώ (8) φιναλίστ της διαδικασίας των PlayOffs ήταν οι: ΝΟΘΑ Καβάλας, ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΑΣ Μαρούσι, Πιγκουίνοι Ρόδου, Νηρέας Πατρών, ΝΟ Ιτέας, Ν.Ο Αλιβερίου και ΝΟ Χαλκίδας. Τα PlayOffs θα διεξήχθησαν το τριήμερο 22, 23 και 24 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη με τις ομάδες αρχικά να έχουν χωριστεί σε δυο ομίλους των τριών ομάδων, στην συνέχεια οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση και οι νικητές αυτής κατέκτησαν την άνοδο στην Β’ Εθνική.

    Comments are closed.