Bookmarks

    Το Ψυχικό έκανε πριν μερικές ημέρες, break στο break στο «σπίτι» του ΓΣ Ελευθερούποληςκερδίζοντας με 71-69 και έτσι το 2ο εισιτήριο του μεγάλου τελικού των playoffs, με έπαθλο μία θέση στη Basket League, θα κριθεί σε 3ο και τελευταίο ματς στην έδρα της ΑΕΨ.

     

    Πράξη τρίτη λοιπόν το Σάββατο  (21/5)  στις 5 το απόγευμα, για Ψυχικό και ΓΣ Ελευθερούπολη, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, σε έναν μεγάλο τελικό ο οποίος αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, μπορεί  εκ νέου να νικήσει το Ψυχικό μέσα στο «σπίτι» του κάνοντας το μεγάλο άλμα. Αξιοσημείωτο βέβαια είναι το ότι Ψυχικό και ΓΣ Ελευθερούπολης βρίσκονται στο 2-2, έχοντας σπάσει η μία ομάδα την έδρα της άλλης. Παράλληλα να σημειώσου ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι, ανάμεσα στο Ψυχικό και τον ΓΣ Ελευθερούπολης,  θα μεταδοθεί από το ΕΡΤFlix και θυμίζουμε ότι και το έτερο ζευγάρι του Τρίτωνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη είναι σε ισορροπία (1-1), οπότε και εκεί θα έχουμε 3ο και τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του Τρίτωνα στο Στρέφη, μετά το «1» στο Μεσολόγγι.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα σχετικά με την μετάδοση του ΑΕ Ψυχικού-ΓΣ Ελευθερούπολης, αναφέρει τα εξής:

    -«Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών συνεχίζεται με τους αγώνες play off και play out. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off θα μεταδοθεί από το ERTFlix η αναμέτρηση Ψυχικό – Ελευθερούπολη.

    Ο αγώνας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στις 17.00».

    Comments are closed.