Bookmarks

    Archive for 20 April 2022

    Δύο πολύ σημαντικές και ιδιαίτερα καθοριστικές αναμετρήσεις έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και ΓΣ Ελευθερούπολης στις έδρες τους και η νίκη ήταν ο μόνος στόχος και για τις δύο ομάδες στην Α2, οι οποίες τελικά είδαν τις προσπάθειες τους στο τέλος των παιχνιδιών να στέφονται με απόλυτη επιτυχία.

     

    Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη σε μία σπουδαία αναμέτρηση φιλοξένησε στο κλειστό της καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το Αγρίνιο και μετά από εξαιρετική εμφάνιση πήρε τη νίκη με 75-58 ενώ την ίδια ώρα ο ΓΣ Ελευθερούπολης που υποδέχθηκε τον Πανερυθραϊκό. στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 των ανδρών, σε ένα πολύ δυνατό, δραματικό και αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και μάλιστα στο τέλος πήρε τη νίκη με 80-65.

    Νίκη «βάλσαμο» που αποτελεί το «φιλί της ζωής» για την σωτηρία του, πέτυχε ο Α.Ο.Κ. σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ (3-1), στο εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι «φωτιά». Ένα «τρίποντο» πολύ καθοριστικό και ιδιαίτερα σημαντικό, μόλις δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του βορείου ομίλου της Super League 2.

     

    Ο Α.Ο.Κ. ήταν πολύ καλύτερος από την Αναγέννηση, πήρε τη νίκη που ήθελε και πλέον αισιοδοξεί ουσιαστικά για την παραμονή του.

     

    Πολύ ανταγωνιστικός

    και αποτελεσματικός

    ήταν ο Α.Ο.Κ.