Εξαιρετικός απολογισμός για την ομάδα μας! Σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα ,αλλά ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος από όλες τις ομάδες.

 

Ασημένιο μετάλλιο και 2η θέση στην Ελλάδα, για τα αγόρια μας, λυγίζοντας στον τελικό 2-3 από την ομάδα της Πεύκης,» ΑΣ Το Γυμνασίου». Ο προπονητής μας Γιάννης Σταύρου είχε στη σύνθεση τον Κωνσταντίνο Φραγκάκη, Αλεσσάντρο Φέλτσερ, Αλέξανδρο Αλεξόπουλο και Διονύση Τιμαμόπουλο! Ήταν η πρώτη ήττα φέτος για τα αγόρια ,σε ολες τις διοργανώσεις, που ήταν αήττητα για 15 συνεχόμενα παιχνίδια!

Χάλκινο μετάλλιο και 3η θέση στην Ελλάδα για τα κορίτσια μας! Η ήττα ήρθε στον ημιτελικό από την ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας με 1-3. Στη καθοδήγηση από τον πάγκο ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σταύρου ,είχε τη πολύτιμη βοήθεια των δυο αρχηγών της ομάδας μας, Χριστιάνας Καναρη και Αλαρούπι Μάνου! Πρώτη ήττα και για τα κορίτσια φέτος που είχαν και αυτά ένα σερί 13-0! Η σύνθεση της ομάδας: Πετσίβα Δήμητρα, Ζησούλη Ελένη και Δημητριάδη Φωτεινή.

Στα ατομικά ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ κατέκτησε τη 3η θέση στην Ελλάδα. Η Λεμονιά Γκαιντατζή κατέκτησε επίσης τη 3η θέση ,όπως επίσης και το χρυσό στο ομαδικό και ασημένιο στο διπλό ,αγωνιζόμενη με δανεισμό για ένα χρόνο στη ΧΑΝΘ! Η Πετσίβα έφτασε μέχρι τις 8 και η Δημητριάδη στις 16. Η Ζησούλη με πολύ καλές εμφανίσεις έχασε στις λεπτομέρειες τη πρόκριση από τους ομίλους.

Στα διπλά αγωνίσματα η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου ,από τον Αλεξόπουλο ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κερασίδη από τον ΔΑΟ Ταύρου, ήταν εντυπωσιακή.

Στα κορίτσια η ήττα στους 8 στις λεπτομερείς με 2-3 και 9-11 στο τελευταίο σετ δεν έδωσε στις Δημητριάδη και Πετσίβα ένα μετάλλιο!

Χρυσό στο διπλό μικτό!

Η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης (αλλά όχι για εμάς)ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο διπλό μικτό ,με τους Φέλτσερ και Γκαιντατζή να συνεργάζεται τέλεια!

Απολογισμός

1 χρυσό

2 ασημένια

2 χάλκινα

Και μαζί με της Γκαιντατζή άλλα 3 μετάλλια.

 

Άνοδος για την

γυναικεία ομάδα

στην Α2 κατηγορία

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα της Καβάλας. Έκλεισε με σερί 9 στις 9 νίκες (το ίδιο και τα αγόρια). Το ταξίδι ξεκίνησε από Καβαλά με μια στάση Αθήνα για το ματς των μπαράζ. Διαμονή στην Αθήνα για όλους και στη συνέχεια πορεία προς Πάτρα για ένα επίπονο 4ημερο μαχών για το πανελλήνιο εφήβων νεανίδων. Με συσσωρευμένη κούραση μέρα με τη μέρα οι στόχοι επετεύχθησαν σε γενικές γραμμές. Σε παιχνίδι εξ αναβολής για τα μπαράζ ανόδου γυναικών, η νίκη ήρθε απέναντι στη πρωταθλήτρια ομάδα της περιφέρειας της Αθήνας με σκορ 3-0! Να σημειωθεί ότι δε χάθηκε κανένα επιμέρους ματς σε όλη τη πορεία της ομάδας φέτος (όλα τα σκορ ήταν 3-0!και χάθηκαν 4 σετ σύνολο). Ο προπονητής μας Γιάννης Σταύρου χρησιμοποίησε τις: Συμεωνίδου, Γιουρετζίδου, Πετσίβα, Δημητριάδη και την αρχηγό της ομάδας Χριστιάνα Κανάρη. Να θυμίσουμε ότι η αντρική ομάδα με αήττητη πορεία κατέκτησε την ιστορική άνοδο στην Α1 με τους Φελτσερ, Φραγκάκη, Αλεξόπουλο, Τιμαμόπουλο και τον αρχηγό της ομάδας Αλαρούπι Μάνο. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς μας: Goodmorning cafe, Hellinis hotel Athens, Nemesis ταβέρνα, personal insurance.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής https://m.facebook.com/dkaa.gr/

για τη πολύτιμη βοήθεια της στον αθλητή μας Διονύση Τιμαμόπουλο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ,τον προπονητή και τους αρχηγούς της ανδρικής και γυναικείας ομάδας μας για τη πολύτιμη αγωνιστική και προπονητική (κοουτσάρισμα) βοήθεια ,που ήταν όλοι μαζί ενωμένοι, ολοκληρώνοντας μια δύσκολη και επιτυχημένη χρονιά. Σειρά έχει το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων στην Ορεστιάδα.

 

Comments are closed.