Bookmarks

    Από τον Παράδεισο οδηγήθηκε και πάλι στην αβεβαιότητα της παραμονής ο Α.Ο.Κ. ο οποίος μετά από ένα συναρπαστικό-συγκλονιστικό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλος στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ με σκορ (1-1). Ταυτόχρονα η ομάδα της Καβάλας έχασε πολύ σημαντικό έδαφος στην υπόθεση της παραμονής.

     

    Ο Α.Ο.Κ. ήταν πολύ άτυχος

    Ο Α.Ο.Κ με την αποφασιστικότητα που τον διέκρινε για την κατάκτηση της νίκης την ήθελε πάση θυσία, διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και παρουσίασε μία σημαντική δυναμική αλλά σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις με τα δοκάρια που είναι οι παίκτες τους ήταν ο μεγάλος άτυχο; της αναμέτρησης. Οι παίκτες του διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε καλή οργάνωση και γενικότερα μιας και τα βαθμολογικά περιθώρια είναι στενά αντιμετώπισε συγκρατημένα έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο. Οι «Αργοναύτες» σε μεγάλα διαστήματα έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο, πίεσαν την αντιπάλους τους και απείλησαν σημαντικά την αντίπαλη εστία, χάνοντας καλές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ Β’ έδειξε καλά στοιχεία και ομοιογένεια, στην επανάληψη ανέβασε ρυθμούς, έβαλε δύσκολα στον Α.Ο.Κ., είχε ρυθμό και ταλαιπώρησε τους γηπεδούχους απειλώντας σημαντικά την εστία του Κυρίτση. Συμπερασματικά να τονίσουμε ότι έγινε ένα πολύ πλούσιο σε φάσεις και εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις, συναρπαστικό, με γκολ και δοκάρια και βέβαια με πολλές και μοναδικές συγκινήσεις.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 13’ οι «Αργοναύτες» πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Καϊούμπι δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και με σουτ έγραψε το (1-0) ενώ στο 27’ ακυρώθηκε γκολ του Κούτσια ως οφσάιντ. Στο 40′ η σέντρα-σουτ του Τσαούση κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κυρίτση και οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 44’ με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κούτσια που έκανε το (1-1). Στο 49′ από την προσπάθεια του Έμπερτ η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Μπαλωμένου και στο 75′ ο Καϊούμπι με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μπαλωμένου.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα του Α.Ο.Κ με τον ΠΑΟΚ Β’ ήταν ο Αλέξανδρος Δραγάτης της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής και βοηθοί του οι κ.κ. Αχιλλέας Νίκζας (Ε.Π.Σ. Λάρισας) και Αχιλλέας Αναστασιάδης (Ε.Π.Σ. Σερρών). Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Καραγιάννης (65′ Γροσδάνης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (60′ Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

     

    ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Κουλιέρακης, Παναγιώτου, Τάχατος, Γιαξής (49′ Γρόσδης), Σαλαμούρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (49′ Χατζηστραβός), Πανίδης (65′ Τζίμας), Κούτσιας.

     

    *** Συνολικά στη διάρκεια του αγώνα ο Α.Ο.Κ. κέρδισε 4 κόρνερ έναντι 4 κόρνερ που κέρδισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

     

    Super League 2-Βόρειος όμιλος

    Τα αποτελέσματα-27η αγωνιστική

    Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
    Καβάλα-ΠΑΟΚ Β’ 1-1
    Θεσπρωτός-Τρίκαλα 2-0
    Ξάνθη-ΑΕ Λάρισας 2-0
    Πιερικός-Απόλλων Λάρισας 3-2
    Αν. Καρδίτσας-Ολυμπιακός Β’ Αναβολή
    Απόλλων Πόντου- Πανσερραϊκός 1-0
    Βέροια-Ηρακλής 3-1
    Ρεπό: Νίκη Βόλου

     

    Super League 2-Βόρειος όμιλος

    Η βαθμολογία-27η αγωνιστική
    1. Βέροια 64 (53-19)
    ———————————–
    2. AE Λάρισα 53 (3411)*
    3. Αναγέννηση Καρδίτσας 44 (37-20)**
    4. ΑΟ Ξάνθη 43 (36-16)*
    5. Νίκη Βόλου 41 (30-15)
    6. ΠΑΟΚ Β’ 35 (29-26)**
    7. Ηρακλής Θεσσαλονίκης 34 (28-20)
    8. Αλμωπός Αριδαίας 32 (32-26)
    9. Ολυμπιακός Β’ 29 (23-26)**
    10. Απόλλων Πόντου 29 (28-31)*
    11. Θεσπρωτός 29 (29-28)*
    12. Απόλλων Λάρισας 26 (20-35)*
    13. Πιερικός 26 (27-35)**
    ————————————5————
    14. Πανσερραϊκός 21 (25-34)*
    15. Τρίκαλα 21 (17-43)*
    16. Ολυμπιακός Βόλου 21 (24-40)*
    17. Καβάλα 20 (17-64)**
    * Με έναν αστερίσκο όσες ομάδες έχουν ένα ματς λιγότερο
    **Με δύο αστερίσκους όσες ομάδες έχουν δύο ματς λιγότερα

     

    Super League 2-Βόρειος όμιλος

    Η ερχόμενη-28η αγωνιστική

    Ηρακλής-Απόλλων Πόντου
    Πανσερραϊκός-Αν. Καρδίτσας
    Ολυμπιακός Β-Πιερικός
    Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη
    ΑΕ Λάρισας-Θεσπρωτός
    Τρίκαλα-Καβάλα
    ΠΑΟΚ Β- Αλμωπός Αριδαίας
    Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου
    Ρεπό: Βέροια

     

    Super League 2:

    Χωρίς παράταση η αδειοδότηση

    Μέχρι τις 5 Απριλίου θα πρέπει να έχουν καταθέσει οι ΠΑΕ της Super League 2 του φακέλους αδειοδότησης στην αρμόδια επιτροπή. Αν και έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο παράτασης, κάτι τέτοιο δε θα συμβεί. Οι ομάδες μέχρι την 5 Απριλίου οφείλουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. .Παράλληλα, έως και τις 31/3 οι ομάδες θα πρέπει να διακανονίσουν ή να πληρώσουν τις οφειλές τους με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

    Comments are closed.