Bookmarks

    Archive for 23 January 2022

    Στα μεταξύ τους ντέρμπι, των πρωτοπόρων αναμένεται να κριθεί η πρώτη θέση και στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ο Ορφέας Ελευθερούπολης με ματς λιγότερο, σε ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι με πολλές συγκινήσεις και πολύ καλό θέαμα υποδέχθηκε την Αναγέννηση Λιμεναρίων και πολύ δίκαια επικράτησε με σκορ (3-0).

     

    Κόντρα στους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αγωνίστηκαν οι ΜΑ Ορφανίου και Νέστος Χρυσούπολης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και ο απολογισμός σε επίπεδο συγκομιδής για τις δύο ομάδες του νομού Καβάλας ήταν ΄μία ισοπαλία και μία ήττα, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

     

    Πιο συγκεκριμένα, ο ΜΑ Ορφανίου που προέρχονταν από δύο συνεχόμενες εντός έδρας πολύ σημαντικές νίκες, αγωνίστηκε στη Δράμα κόντρα στον Πανδραμαϊκό, το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του, χτύπησε το παιχνίδι με στόχο την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος και τελικά το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, πήρε τον υπέρ πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας με (1-1)

    Σε ισοπαλία υποχρεώθηκε  ο Πανσερραϊκός, από τον Α.Ο.Κ., ο οποίος στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Super League 2, έμεινε στο (2-2), στην 3η συνεχόμενη ισοπαλία του.

     

    Το παιχνίδι να τονιστεί ότι ήταν δραματικό, είχε καλό ρυθμό και γενικότερα είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα μίας αναμέτρησης που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός γειτονικού ντέρμπι. Δύναμη, πάθος, αγωνιστική διάθεση και επιθετική φιλοσοφία και από τις δύο ομάδες με την ομάδα της Καβάλας η οποία είχε την πίεση της κατάκτησης της νίκης, να παίζει καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, να έχει ενθουσιασμό αναζητώντας το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα με τους παίκτες του να διαθέτουν πολλά αποθέματα. Από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, ήταν πολύ απειλητικός, έχασε σημαντικές ευκαιρίες αλλά έπεσε επάνω στον εκπληκτικό τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ., Κυρίτση.