Στο μοναδικό παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2, το απόγευμα της Τετάρτης (15/12) στο «Πανθεσσαλικό»  στάδιο ο Α.Ο.Κ., γνώρισε νέα βαριά ήττα από τη Νίκη Βόλου με σκορ (7-0) σε μία αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε νέα παρωδία.

 

Τι κι αν οι θεατές ήταν διαφορετικού αυτοί την φορά, το έργο δυστυχώς για την ομάδα της Καβάλας ήταν το ίδιο και δυστυχώς ο Α.Ο.Κ. προσέθεσε μία ακόμη ντροπιαστική ήττα στο παθητικό του, με τα 7 τέρματα που δέχθηκε και αμαυρώνουν την πολύ μεγάλη ιστορία του. Την ώρα μάλιστα που οι ιθύνοντες συνεχίζουν να λειτουργούν σαν να μην συμβαίνει τίποτε, σαν να μην έχουν συναίσθηση της όλης δραματικής και αρνητικής κατάστασης που διαρκώς διαμορφώνεται.

Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειωθεί ότι με δέκα ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα του και μόλις έναν παίκτη στον πάγκο παρατάχθηκε ο Α.Ο.Κ. κόντρα στη Νίκη Βόλου, σε μία αναμέτρηση που δεν αντέχει καμίας κριτικής. Βέβαια είναι αξιοπρόσεκτο το άνευ λόγου σκληρό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες της Νίκης Βόλου οι οποίοι μάλλον πήραν πολύ σοβαρά το ρόλο τους απέναντι στον Α.Ο.Κ. που εκ νέου παρατάχθηκε με αθλητές του μπάσκετ, του ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ και του κικ μπόξινγκ.

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα τέρματα της ομάδας της Νίκης Βόλου σημείωσαν οι:  4′ πεν. Μιράντα, 10′ Μέτσε σουτ, 15′ Ροχάνο κεφ, 17′ Τσουκαλάς σουτ, 30′ Λούκας Γκαρσία σουτ, 59′ Μπόσιο σουτ, 68′ Βασιλείου σουτ

 

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σταυρόγλου, Χ. Νικολάου (Αθηνών)

 

Νίκη Βόλου (Αλέλος Βοσνιάδης Περιστερίδης, Κυρίτσης, Τζοβάρας, Τσιμπούκας, Γρομητσάρης (46′ Αλιατίδης), Μέτσε (46′ Μπόσιο), Τσουκαλάς (46′ Παναγιωτίδης), Βασιλείου, Μιράντα (46′ Μπάλλας), Λούκας Γκαρσία, Ροχάνο (46′ Αλτιντζής).

 

Καβάλα (Νίκος Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Χατζηγεωργίου, Κλεπουσνιώτης, Γιαννακάς, Λαμπαδίτης, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Αποσόγλου, Καμαρίδης, Παπαδόπουλος.

 

 

Comments are closed.