Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα η ετήσια Γενική Συνέλευση της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης και να τονίσουμε ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια φέτος αναδείχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο που θα οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

     

    Αξίζει να τονιστεί ότι στην θέση του προέδρου παρέμεινε ο Δημήτρης Ψυχουδάκης, ο οποίος ανέλαβε τα συγκεκριμένα καθήκοντα το καλοκαίρι του 2020 από τον προκάτοχο του, Σάββα Λαζαρίδη, ο οποίος φυσικά παραμένει μέλος και της νέας διοίκησης που προέκυψε.

    Συγκεκριμένα οι 13 παράγοντες οι οποίοι αποτελούν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νέστου Χρυσούπολης είναι οι: Δημήτρης Ψυχουδάκης (Πρόεδρος), Σάββας Λαζαρίδης, Γιώργος Μαστυγόπουλος, Ηλίας Λαδάκης, Ιωάννης Σιδηρόπουλος, Κώστας Αχφορίδης, Μιλτιάδης Ξενουδάκης, Νικόλαος Ανδρούτσος, Κώστας Αντεδάκης (Νέο Μέλος), Ντέμης Ιωαννίδης (Νέο Μέλος), Κώστας Ξενουδάκης (Νέο Μέλος), Ιωάννης Σιώπης (Νέο Μέλος) και Μανώλης Δρόσος (Νέο Μέλος).

    Παράλληλα να σημειώσουμε ότι γνωστοί επιχειρηματίες από την ευρύτερη περιοχή ανάμεσα τους και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Χρυσούπολης,  Κυριάκος Τσαντίδης, εξέφρασαν την στήριξη τους προς την νέα διοίκηση.

    Τέλος όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές ώστε να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και φυσικά με τον προπονητή Θεόφιλο Χατζηστάθη ο οποίος παρέμεινε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Νέστου.

     

    Ανακοίνωσε τις πρώτες

    Ανανεώσεις ο Αετός Οφρυνίου

    Ο Αετός Οφρυνίου ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική, με τον σύλλογο να ανακοινώνει εχθές τις πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

    Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Οφρυνίου θα αγωνίζονται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ο Κώστας Σαλπιγγίδης, ο Νίκος Παυλίδης, ο Γιάννης Πεχλιβάνης και ο Λάζαρος Τελλίδης. Στον αντίποδα, παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Αετού αποτελεί ο, κατά έξι σεζόν, αρχηγός της ομάδας Κώστας Καραγιαννίδης, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο για επαγγελματικούς λόγους ενώ θα θυμίσουμε ότι στο τιμόνι παραμένει ο προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης.

    Comments are closed.