Bookmarks

  Κάλεσμα σε όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους αλλά και επιχειρηματίες όπου και αν βρίσκονται για στήριξη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 απηυθύναν οι εκπρόσωποι της κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

   

  Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα και Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Πέτρος Πετρόπουλος και ο, ο Νομικός Σύμβουλος της ομάδας Χαράλαμπος Κουφατζής. Εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα των εκπροσώπων της διοίκησης ήρθε η ώρα με την βοήθεια όλων να γίνει η μεγάλη προσπάθεια και την στήριξη από όλους, ώστε ο Α.Ο.Κ. να βρεθεί και πάλι στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 κάλεσαν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να αποκτήσει μετοχές της εταιρείας με την διοίκηση να θέτει προς διάθεση 7.000 ονομαστικές μετοχές κόστους 30€ ανά μετοχή, οι οποίες θα δίνουν στο κάτοχο τους, το δικαίωμα ψήφου. Μάλιστα να υπογραμμιστεί ότι η διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα να μετατραπεί η ομάδα σε εταιρία λαϊκής βάσης, εκφράστηκε επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (7/7) στα γραφεία της ΠΑΕ στην Παραλιακή Λεωφόρο της Καβάλας!

  Παρουσιάζοντας μάλιστα το γενικότερο πλάνο της συνολικής προσπάθειας που ήδη είναι σε εξέλιξη η καβαλιώτικη ΠΑΕ για να καλύψει τη βασικότερη των προϋποθέσεων συμμετοχής της ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της Super League 2 που είναι η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου τουλάχιστον στις 350 χιλιάδες ευρώ, ο Νομικός Σύμβουλος της ομάδας Χαράλαμπος Κουφατζής τόνισε μεταξύ των άλλων ότι «στόχος μας είναι η πολυμετοχικότητα στην ΠΑΕ. Θέλουμε όλοι οι φίλαθλοι να είναι αρωγοί στην προσπάθεια που κάνουμε, αφού ακόμα και αν αγοράσουν έστω και μια μετοχή θα εγγραφούν στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ και μάλιστα θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε τον ΑΟΚ μια εταιρία λαϊκής βάσης στην οποία θα έχουν λόγο όλοι οι φίλοι της».

   

  Διάθεση 7000  ονομαστικών μετοχών

  Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ θα γίνει με τη διάθεση 7000 ονομαστικών μετοχών, με δικαίωμα ψήφου, αξίας 30 € η κάθε μια. Με απλά λόγια και όπως ειπώθηκε η ΠΑΕ θέλει να αντλήσει από τη δύναμη της κοινωνίας και της αγοράς της Καβάλας το ποσό των 210 χιλιάδων ευρώ. Αυτή τη στιγμή η υφιστάμενη διοίκηση των 3 μετόχων (Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης) διαθέτουν το 51% των μετοχών κάτι που σημαίνει ότι αν θέλουν διατηρήσουν αυτή την αναλογία θα πρέπει να συμμετέχουν στη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

  Προθεσμία μόνο δύο εβδομάδων

  Την ίδια ώρα να τονίσουμε και όπως ειπώθηκε από τον κ. Κουφατζή, η προθεσμία για τη συμμετοχή στη διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει θα διάρκεια 14 ημέρες και λήγει στις 21 Ιουλίου, μιας και σύμφωνα με τους κανονισμούς οι ΠΑΕ έχουν περιθώριο να αυξήσουν τα Μετοχικά τους Κεφάλαια και να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες μέχρι της 23 του μήνα που διανύουμε. Στο διάστημα αυτό λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να συμμετέχουν είτε καταθέτοντας τα χρήματα στο λογαριασμό της ΠΑΕ Καβάλα στην Alpha Bank, είτε πηγαίνοντας στα γραφεία της ομάδας κάθε πρωί από τις 9.00 έως τις 12.00 και δηλώνοντας το όνομα τους και τον ΑΦΜ τους.

   

  «Πεντακάθαρη» οικονομικά ΠΑΕ

  Παράλληλα ο Χαράλαμπος Κουφατζής τόνισε ότι «Η ΠΑΕ Καβάλα είναι πεντακάθαρη οικονομικά και το σημαντικότερο από τις λίγες ΠΑΕ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν χρωστούν σε κανένα. Άρα όποιος γίνει μέτοχος της εταιρίας δεν θα επωμιστεί κανένα βάρος ή χρέος από το παρελθόν». Πιστεύω ότι αυτό που ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου  μπορεί να καλυφθεί από τους φιλάθλους και την αγορά της Καβάλας. Αν όχι, τότε αν μη τι άλλο θα είναι στενάχωρο»! Επίσης ο Χαράλαμπος Κουφατζής υπογράμμισε ότι με αυτή τη διαδικασία η ΠΑΕ δείχνει ότι είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε επιθυμεί να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο και να αποκτήσει τον έλεγχο της εταιρίας.

   

  Το μεγάλο άλμα  της ομάδας

  Μιλώντας για την όλη προσπάθεια το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα και Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Πέτρος Πετρόπουλος, αφού ανέφερε ότι ο στόχος της χρονιάς για την ομάδα επιτεύχθηκε και μάλιστα 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, επισήμανε ότι «το κάλεσμα που απευθύνουμε αφορά όλους στην Καβάλα αλλά και τους Καβαλιώτες που ζουν και δραστηριοποιούνται εντός αλλά και εκτός της πόλης και του νομού μας». Στη συνέχεια μίλησε για τους 3 μετόχους της ΠΑΕ λέγοντας ότι «πρόκειται για ανθρώπους που ξεχωρίζουν για το ήθος και την αξιοπρέπεια τους, την ποδοσφαιρική υγεία που εκπέμπουν καθώς και για την αγάπη τους για τον σύλλογο. Για αυτό το λόγο θα πρέπει όλοι οι Καβαλιώτες να σταθούν στο πλευρό τους και να τους στηρίξουν. Ήρθε η ώρα για να γίνει το μεγάλο άλμα της ομάδας για τη Super League, όπως ακριβώς είπε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Δεληκάρης στο τελευταίο γεύμα της χρονιάς με τους ποδοσφαιριστές όπου ευχήθηκε του χρόνου την ίδια μέρα να πανηγυρίζουμε την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου».

   

  Η ανακοίνωση της  ΠΑΕ Καβάλα

  Τέλος να σημειώσουμε ότι η διευκρινιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλα, που έδωσε στη δημοσιότητα, για την αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου αναφέρει τα εξής:

  -«Στα πλαίσια της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και σε συνέχεια της συνέντευξης τύπου σας ενημερώνουμε ότι όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην διαδικασία απόκτησης μετοχών, μέχρι την 21 Ιουλίου 2021 , μπορεί με τους εξής τρόπους:
  Α) Μέσω Κατάθεσης στην Τράπεζα Alpha Bank
  Ονομασία: ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965
  ΙΒΑΝ: GR43 0140 8000 8000 0200 2024 439
  Λογαριασμός: 8000 0200 2024 439
  BIC : CRBAGRAA
  Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο
  Κατόπιν αποστολή στο email kavalafc@hotmail.com το καταθετήριο της τράπεζας και τα στοιχεία ταυτότητας (αρ. Ταυτότητα ονοματεπώνυμο και ονοματεπώνυμο γονέων) και το ΑΦΜ για να περαστούν στο βιβλίο μετοχών.

  Β) Από τα Γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 που βρίσκονται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (6ος Όροφος)
  Ώρες09:00 ΜΕ 12:00 με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και τον ΑΦΜ τους για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ.
  Τηλέφωνα Επικοινωνίας Γραφείων: 251 251 1965 και υπεύθυνης Αλίκης Μέρμηγκα 6945 236 3331.

   

  Comments are closed.