Bookmarks

    Δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς άφησε πίσω του ο Α.Ο.Κ. στο εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Θεσπρωτό με σκορ (1-1) αλλά βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για την συνέχεια.

     

    Έδειξε κουρασμένος αλλά συνεχίζει

    Για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, το παιχνίδι κόντρα στον Θεσπρωτό αποτέλεσε την ιδανικότερη  ευκαιρία προκειμένου να ξεφύγει από τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου, και οι παίκτες του δεν φρόντισαν να την ανεκμετάλλευτού όπως έπρεπε. Και αυτό γιατί ο Α.Ο.Κ. αν και παρουσιάστηκε  σοβαρός κατά διαστήματα, τελικά δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα όπως έπρεπε και άφησε πίσω του 2 πολύτιμους βαθμούς στη διάρκεια ενός πολύ κομβικού παιχνιδιού. Πλέον, τέσσερες «στροφές» πριν πέσει η αυλαία του βορείου ομίλου της Football League και μετά την ισοπαλία με την ομάδα του Θεσπρωτού ο Α.Ο.Κ. είναι με έναν (1) βαθμό μπροστά από την Βέροια και τέσσερις (4) μπροστά από τον Πανσερραϊκό, δικαιολογημένα έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ότι θα κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού στο κυνήγι της ανόδου. Σε αγωνιστικό επίπεδο, το συγκρότημα της Καβάλας μπορεί να ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν παρουσιάστηκε με την απαιτούμενη πειθαρχία, σοβαρότητα και κυρίως με την ανάλογη διάθεση να συνδυάσει την κατάκτηση της νίκης παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Με απλά λόγια να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. κόντρα στον μαχητικό, οργανωμένο και κάποιες φορές επικίνδυνο Θεσπρωτό, δεν έδειξε την στόφα του νικητή αν και σε κάποια σημεία του ματς οι παίκτες του έδειξαν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν. Παρόλα αυτά τα χαμόγελα της ικανοποίησης κυιαρχούν εντός και εκτός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ., ως δείγμα επιβράβευσης της προσπάθειας που καταβάλλεται από την αρχή της χρονιάς και η οποία είναι απόλυτα πετυχημένη.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 9’ είχαμε την πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης όταν ο Πέντσας έπιασε δυνατό σουτ αλλά σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας της Καβάλας Σταθάκης με ωραία επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 18’ από το κόρνερ του Ορφανίδη ο Παντεκίδης έπιασε εξ επαφής καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 77’ ο Α.Ο.Κ. λυτρώθηκε όταν από την έξοχη πάσα του Βακιρτζή ο Κολλάς με σουτ έγραψε το (1-0) και «κάρφωσε» την προηγούμενη ομάδα του. Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κωνσταντακόπουλος που διαμόρφωσε το (1-1).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Στο εξ αναβολής παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με τον Θεσπρωτό διαιτητής ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης της ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη από την ΕΠΣ Δράμας και Αχιλλέα Αναστασιάδη από την ΕΠΣ Σερρών αντίστοιχα και 4ος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης): Σταθάκης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (60’ Βακιρτζής), Θωμαΐδης, Βαλαβανόπουλος (82’  Κέρθι), Ορφανίδης, Αδαμάκης (49’ Κολλάς)..

     

    Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Γώγος  (83’ Γώγος), Ζούρκος, Κοντοές, Κωνσταντίνου Κωνσταντακόπουλος, Γκανσιέρ, Μπίκας, Ραμίρεζ (83’ Καζβιρόπουλος), Πέντσας (60’ Πούφλης), Σαραντίδης (75’ Κάτσης).

     

    Συμπλήρωσαν από 4 κίτρινες κάρτες

    Από 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., Βασίλης Γαβριηλίδης και Άρης Κολλαράς και οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι. Ο πρώτος δεν θα παίξει στο παιχνίδι εντός με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο δεύτερος στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης.

     

    Football League-βόρειος όμιλος

    Εξ αναβολής-11η αγωνιστική

    Ένα εξ αναβολής παιχνίδι έγινε την Τετάρτη 2 Ιουνίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League:

     

    Καβάλα– Θεσπρωτός 1-1

     

    Football League-βόρειος όμιλος

    Η βαθμολογία-14η αγωνιστική

    Καβάλα 32 (29-11)

    Βέροια 31 (17-2)

    Πανσερραϊκός 28 (17-7)

    Πιερικός 22 (17-16)

    Ολυμπιακός Βόλου 19 (13-11)

    ΠΟ Τρίγλιας 15 (9-13)

    Αλμωπός Αριδαίας 14 (11-16)

    Θεσπρωτός 13 (10-16)

    Απόλλων Πόντου 11 (9-20)

    ΑΕΠ Κοζάνης 5 (5-26)

     

    Football League-βόρειος όμιλος

    Η ερχόμενη-15η αγωνιστική

    Σημαντικά παιχνίδια θα γίνουν για την 15η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League η οποία προγραμματίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου και αυτά είναι τα εξής:

     

    Θεσπρωτός – Βέροια

    ΑΕΠ Κοζάνης –Καβάλα

    Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός

    ΠΟ Τρίγλιας – Πιερικός

    Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας

     

    Comments are closed.