Bookmarks

    Archive for 3 February 2020

    Σε εξέλιξη είναι τα τελευταία 24ώρα οι συζητήσεις των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλα με τον επιχειρηματία από τον Καναδά, με καταγωγή από το Ιράν, βρίσκεται στην Καβάλα και ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Α.Ο.Κ..

     

    Ο επιχειρηματίας Alex Haditaghi που παρακολούθησε την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τα Τρίκαλα, μέσω καβαλιώτη συνεργάτη του εξέφρασε το ενδιαφέρον για την ομάδας Καβάλας στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους μετόχους της ΠΑΕ Καβάλα ενώ να σημειώσουμε ότι στην πόλη μας ο καβαλιώτης δικηγόρος Μάκης Κεβρεκάκης. Το επόμενο ραντεβού των δύο πλευρών ορίστηκε για την Τρίτη (4/2) προκειμένου να διαφανεί αν οι συζητήσεις θα προχωρήσουν οι θα μείνουν απλά κουβέντες που θα τις πάρει ο αέρας.

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεται ότι: «αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στον καβαλιώτικο φίλαθλο κόσμο ο οποίος δυναμικά ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα μας, έδωσε πολύ δυναμικό παρών στο μεγάλο ντέρμπι με την ΠΑΕ Τρίκαλα και με ήθος στήριξε μέχρι το τέλος την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

     

    Στον Λαγκαδά ο τέταρτος Ερμής υποδέχθηκε την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, την οποία κέρδισε με 60-59 “πιάνοντας την στις 12 νίκες και τους 29 βαθμούς!

     

    Το παιχνίδι που είχε δραματικό φινάλε κρίθηκε στο τέλος, πήγαινε πόντο πόστο σε όλο το παιχνίδι και πολλές συγκινήσεις σε όλη η διάρκεια του.

     

    Τα δεκάλεπτα: 11-18, 31-35, 45-45, 60-59
    Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ντόγκας-Χρυσάφης
    Ερμής Λαγκαδά (Κυρούδης): Μήνου 4, Αποστολίδης 2, Μάρουσιτς 12, Ελευθεριάδης 11(1), Πλιούκας 3, Σιώπης 5(1), Χριστοδούλου 3, Παρίτσης 14(3), Αβοκάτος, Θεοδωρίδης 6.
    Καβάλα (Πενταζίδης): Αμπαράς 11(3), Σαββίδης, Δοξάκης 2, Παντόπουλος, Λαμπρόπουλος 14(1), Αδαμόπουλος 4, Αθανασιάδης 10(2), Πιεβάλιτσα 11, Φλιάτης 4, Τεπετίδης 3