Bookmarks

    Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) η πρώτη προπόνηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Στο πρώτο ραντεβού της ομάδας μπάσκετ της ομάδας της Καβάλας ήταν όλοι εκεί. Από τη διοίκηση του καβαλιώτικου συλλόγου, το νέο προπονητή Νίκο Πενταζίδη και τους συνεργάτες του, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τους παίκτες και τους καλαθοσφαιριστές που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και βέβαια οι καβαλιώτες φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας της Ένωσης Καβάλας. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Παππάς στην σύντομο χαιρετισμό του έκανε αναφορά στη νέα προσπάθεια του θα καταβληθεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στις μεταγραφές που έγιναν καθώς επίσης και στους νέους στόχους της ομάδας. Ακλούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Νίκου Πενταζίδη ενώ να υπογραμμίσουμε ότι όλη η προετοιμασίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

     

    Παράλληλα σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι το Καβαλιώτικο συγκρότημα απέκτησε τον 27χρονο πλέι μέικερ Κώστα Δοξάκη από το Στρατώνι Χαλκιδικής. Ο Κώστας Δοξάκης αγωνίστηκε ακόμη στον Αίαντα Ευόσμου ενώ είχε  θητεία και  στο university Concordia Chicago, κολέγιο Αμερικής.

    Comments are closed.